52  UIT  Dekeyser Emlyn
52  IN  Reynders Jan
Geen doelpunten gescoord

Stevens Rudy

Zondag 02/12/02, 9u : Wij stonden paraat aan het veld van het Muziek Veldegem, maar er was niemand te bespeuren. Uiteindelijk bleek dat onze tegenstanders op ons plein stonden. Onze fout, waardoor wij in volle vaart terug gereden zijn naar ons thuisplein.
Een klein uurtje later kon de match dan toch beginnen. Het begon echter niet zo goed voor ons.
Na een paar minuten stond het al 0-1, na een stevige prik van de tegenstander. Onze goalie ging echter niet vrijuit. Omdat wij redelijk goed aan het voetballen waren met goed combinatiespel, stond het enige tijd later 1-1 via Dieter Vanreybrouck op aangeven van den anderen Dieter (Devlieghere). Volle moed en weeral met goed voetbal gingen we op zoek naar de 2-1. Maar in plaats van 2-1 werd het 1-2 na weeral in de fout onze keeper. Niet enkel onze keeper ging in de fout, ook de verdediging ging niet vrijuit. En het werd nog erger, voor de rust werd het nog 1-3, na weeral een snelle counter.
Tijdens de rust gebeurde er 1 wissel, J?rgen Schepens kwam in de ploeg voor Jan Reynders.
Al vlug in de tweede helft, werd het 1-4, weeral via een snelle tegenaanval. Na die goal begonnen we hoger en met meer risico te spelen. Via een schot van Gunther Devlieghere en een voet van de tegenstander devieerde de bal in doel. De toon was gezet, het beloofde nog spannend te worden.
Beetje voorbij halfweg de tweede helft werd er een fout gefloten door Willy Crommelinck vlak buiten de 16. Dieter Devlieghere nam die vrijetrap en schoot hem goed in de korte hoek. 3-4. Halfweg de tweede helft kwam Jan Reynders terug in de ploeg voor Emlyn Dekeyser.
Kort daarna was het weer Dieter Devlieghere die op goal trapte. De keeper redde in eerste instantie maar Jan Reynders was vlugger op de bal dan de keeper (die de bal gelost had), Dieter Vanreybrouck (die ook gevolgd was), en de verdedigers. 4-4, eindelijk. En we gingen door voor de winst, althans, dat was toch onze bedoeling. Toch was het de tegenstander die terug op voorsprong kwam. 4-5. Bijna was het helemaal gedaan, toen er een heet standje voor onze goal was. De bal wou er niet weg. Na diverse pogingen van de tegenstander en na evenveel knappe saves van onze alternate keeper Herman Van Lierde, werd het opnieuw kalm. Pas in de laatste minuut werd het 5-5. J?rgen Schepens schoot de bal hoog en ver naar voor. Dieter Vanreybrouck was vlugger op de bal dan de verdediger en plaatste de bal naast de uitkomende keeper.
5-5 was ook de eindstand na deze leuke en spannende cupmatch. Misschien kunnen we dit volgende week overdoen, maar dan hopelijk met een winst.