Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Geen cupmatch, maar wel gewonnen.

zondag 08/12/02, 9u30

Over deze match, valt heel wat minder te vertellen dan vorige week. Het werd een moeilijke match. Wij begonnen aan de match in een klassieke 4-4-2 opstelling, terwijl onze tegenstander in een meer 3-5-2 opstelling speelde. Daardoor hadden we op het middenveld onze hadden vol. Ook de verdediging bij ons had zijn werk. De match begon met wat kansen aan beide kanten. Halfweg de eerste helft was de match ten einde voor Gino Meersschaert. Hij moest naar de kant met pijn in de knie. Hij werd vervangen door Willy Crommelinck die zijn eerste minuten speelde na zijn toch wel zware kwetsuur. Geleidelijk aan nam de druk van de tegenstanders toe, maar tot echt grote kansen kwam het niet. Wij groeven ons echter niet in en speelden snel op de counter. Dit leidde tot een handvol kansen maar het bleef 0-0 aan de rust.
Tijdens de rust gebeurde er geen vervangingen. Met dezelfde elf op het veld bleef de match doorgaan op hetzelfde elan, hoewel het ook ons lukte om druk te zetten op de tegenstander. Zo werd er vrij vlug in de tweede helft gescoord door Kristof Van Caillie op aangeven van Dieter Devlieghere. Door dit doelpunt kwam de tegenstander nog meer opzetten met een paar kansen tot gevolg. Zo liep de wedstrijd naar zijn eind. Kort voor tijd werd het toch nog 2-0. Dieter Devlieghere scoorde op aangeven van Emlyn Dekeyser zijn elfde doelpunt van het seizoen.
Eindstand 2-0.
Na deze moeilijke maar faire en evenwichtige match, bleken wij beter in de afwerking, waardoor we toch kunnen spreken van een verdiende overwinning.
Proficiat aan alle spelers en tot volgende week. Misschien krijgen we dan een combinatie van de voorbije twee matchen: nl. een cupmatch met overwinning. We?ll see.