Reynders Jan --> Crommelinck Willy
60  UIT  Van Caillie Kristof GEKWETST
Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

De laatste opdracht van het jaar 2002 voor SportGroep70. De tegenstanders ware de Kampioenen. Met elven hebben we ze op een zwaar veld in Diksmuide verslagen.
De match begon met lange ballen aan twee kanten maar toen Emlyn Dekeyser zich voor een eerste maal goed kon doorzetten op links was het al prijs. Een gemeten pas naar Rudy Stevens (die voor de verandering eens in de spits stond) die perfect afrondde. De eerste mentale klap voor de tegenstander. Nog geen 10 minuten later, duikt er een identieke situatie op. Emlyn Dekeyser gaat opnieuw door op links, past terug naar Rudy Stevens en die schiet de bal perfect tegenvoets binnen. 2-0 De match was bijna gespeeld. Maar de tegenstander gaf biet op en zette onze keeper onder druk bij de terugspeelballen die hij kreeg. Maar dit was zonder onze keeper gerekend. Deze zette de spitsen van de tegenstander met beide voeten op de grond door ze voor bij te dribbelen.
Na de rust bleef het hetzelfde speelbeeld. SportGroep70 was baas, combineerde goed en zette enkele goede aanvallen op. E?n van deze aanvallen resulteerde in een hoekschop. Jan Reynders schilderde deze op het hoof van Willy Crommelinck. 3-0 Match gespeeld. SportGroep70 speelde de match rustig uit. De tegenstander probeerde wel maar de verdediging van SportGroep70 was waker en keerde het gevaar. Buiten een shot op doel (van net achter de middellijn) die nipt over het doel ging was er geen echt gevaar voor SportGroep70. Helaas viel Kristof van Callie 10 minuten voor tijd gekwetst uit.
De laatste match van het jaar 2002 was dus een verdiende zeggen. Na nieuwjaar zullen we dit proberen voor te zetten.