Geen wissels gedaan
Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Zondagmorgen 9u30
Deze match begon zoals ze de laatste weken al telkens begonnen zijn, namelijk met een 1-0 achterstand. Al vroeg in de wedstrijd kwam de Rick op voorsprong. Hun center kwam goed en er kon simpel binnengetrapt worden. We waren echter niet uit ons lood geslagen. We kwamen goed in de match en konden enkele kansen cre?ren. We werden baas op het middenveld en dat bracht de tegenstander in problemen. Jammergenoeg konden we er niet van profiteren waardoor de russtand 1-0 bleef.
Na de rust gingen we op het zelfde elan door. En al vlug kregen we een vrije trap op een aardige plek. Dieter Vanreybrouck nam de vrije trap. Het was een harde schuiver en de keeper kreeg de bal niet onder controle waardoor Jan Reynders kon binnentikken. 1-1. Na dit doelpunt bleef de wedstrijd zijn gang gaan. Enkel in de laatste minuten kwam de tegenstander een beetje opzetten maar het bleef 1-1. Het was een sportieve en leuke match die we over drie weken kunnen overdoen. Misschien gaan we dan met de overwinning lopen?
Proficiat aan alle spelers, die een goede match gespeeld hebben en ervoor geknokt hebben.