35  UIT  Devlieghere Dieter
35  IN  Devlieghere Gunther
35  IN  Rosseel Yves

Geen kaarten gegeven

De match tegen Aneca begon zoals het al vaak begonnen is de laatste tijd. Al vroeg komen we op achterstand. De tegenstander kon oprukken via de flanken, voorzetten en er werd simpel binnengetikt. 1-0. Na die 1-0 probeerden we druk te zetten, wat ons niet echt goed lukte. We kregen slechts 1 grote kans: de lob van Dieter Vanreybrouck ging centimeters over. Er kwam dan nog kansjes aan beide kanten maar veel was het allemaal niet.
In de 2de helft gingen we op zoek naar de gelijkmaker, maar een tien minuutjes later stond het 2-0. Dit was het deksel op de neus, en na die 2-0 was er van goed voetbal geen sprake meer. We stonden (zoals Yves Rosseel gezegd heeft): lijk 6-0 achter. We kregen geen goede actie meer in elkaar gebokst terwijl onze tegenstander nog een paar kansjes kreeg. We mogen al bij al nog blij zijn met deze 2-0 eindstand.
Volgende week geven we opnieuw de Rick vrienden partij en we hopen dat onze prestatie beter is.