10  UIT  Stevens Rudy Gekwetst aan de enkel

Geen kaarten gegeven

Zondag 9u30

We spelen weer tegen de Rick Vrienden, waartegen we 3 weken geleden ook al tegen gespeeld hebben. Toen ging het ons echter beter af.
Het begon slecht voor ons. Al na een kleine 10 minuten deed Rudy Stevens een tackle en sloeg daarbij zijn voet om waardoor de match voor hem over was. Door het feit we maar met 11 spelers waren, kwamen we dus met een man minder te staan. En het was al vlug prijs. 0-1.
Na die goal hebben we goed gevoetbald met ons tienen, we waren zelfs de meest gevaarlijke ploeg, maar we konden niet scoren. Zo bleef het ook tot aan de rust: 0-1.
Na de rust liep het anders. De tegenstanders kwamen meer opzetten en wij kwamen onder druk te staan en al gauw werd het 0-2, 0-3 en later in de tweede helft 0-4. Dit was ook de eindstand.
Bij deze ook een oproep naar de volgende match(en) toe. Gelieve massaal aanwezig te zijn. We kunnen niet voorspellen wat er kan gebeuren, zoals nu geweest. Indien je niet aanwezig kan zijn gelieve te verwittigen!!, zo hebben we een zicht op wat ons te wachten staat.