Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Zondag 9u30
We waren voor deze match met 14 beschikbare spelers, in tegenstelling tot verleden week toen we amper met 11 waren. Hopelijk zijn we volgende week ook met zoveel.

Onze match tegen UAP begon beter, dan alle andere gespeeld in 2003, we kregen namelijk geen doelpunt tegen de eerste 5 minuten. Integendeel, we waren de ganse eerste helft baas en veruit de gevaarlijkste ploeg. Het regende (min of meer) kansen maar jammergenoeg kon er geen enkel benut worden. Dieter Devlieghere was er tot tweemaal toe heel dicht bij, maar het geluk was niet aan onze zijde. De kansen die we kregen waren een resultaat van goed samenspel en goed voetbal. Aan de rust was het nog altijd, onverdiend, 0-0.
Na de rust gingen we gewoon verder voetballen zoals in de eerste helft. We kregen weer een paar grote kansen zoals een kopbal op de lat op een vrije trap (in de eerste helft troffen we al de paal op een hoekschop) en dan Dieter Devlieghere alweer, die de bal (foutief) ontfutselde van een verdediger, maar de bal rolde zeer traag naast.
En dan begon het opeens minder te lopen, we kregen geen goede kansen meer en we hadden problemen met een agressief spelende middenvelder van UAP. Het kwam zelfs bijna tot handgemeen. Zo verliep de match verder met een 0-0 stand aan het eindsignaal. Jammer, want we hadden hier toch moeten winnen met 0-2 of 0-3. Volgende week beter tegen Daverloo op ons thuisplein. Hopelijk is iedereen present.