Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Zondag 02/03/2003

De match tegen Haverlo begon goed voor ons. Na een paar minuten was het al raak. Na een goed opgezette actie kwam de bal bij Gunther Devlieghere terecht die vanop rechts voorzette. Olivier Dobbelaere kwam goed ingelopen en kopte aan de eerste paal binnen.
Een vijftal minuten later was het weer van dat. Via een gelijkaardige actie, via dezelfde personen kopte dezelfde persoon op dezelfde manier weer binnen. 2-0 en de match was nog maar een tiental minuten bezig. We konden het dus wat rustiger aandoen.
Enige tijd later stond het echter 2-1, na een misverstand in de defensie. Een probleem was dit echter niet want een paar minuten nadien stond het al vlug 3-1. Jan Reynders trapte de bal laag in de hoek op aangeven van Dieter Devlieghere. Deze stand was ook de ruststand.
Na de rust kwamen we terug op het veld om de score weer wat aan te dikken. Er werd druk gezet en we kregen kansen. Een grote kans was er al na 10 minuten. Een trap op de onderkant van de deklat die net niet over de lijn was. En dan weer een 10 minuutjes later was dan toch raak. Via een mooie opbouw van vanachter uit en via verschillende stations, gaf J?rgen Schepens de bal mooi mee met Dieter Devlieghere die overhoeks binnentrapte en zo ook zijn goaltje meepikt. Het enige minpunt/tegenslag was het feit dat Willy Crommelinck 10 minuten voor tijd geblesseerd naar de kant moest. We probeerden nog wat goals te maken maar het was al mooi geweest, waarbij de eindstand 4-1 bleef na ??n van de betere matchen van het seizoen.
Hopelijk kunnen we volgende week weer rekenen op zo goed als alle spelers voor een moeilijke match tegen Oud KSA.