15  UIT  Devlieghere Dieter GEKWETST
35  IN  Crommelinck Willy

Geen kaarten gegeven

Zondag 09/03/03
Met 11,5 spelers moesten we starten tegen het ?beruchte? OKSA. 11,5 omdat Willy Crommelinck nog wat sukkelt met een spierblessure maar het toch niet kon laten om de 2de helft (noodgedwongen) te spelen.
De eerste helft speelden we goed voetbal, met af en toe een paar schitterende combinaties. We konden de tegenstander goed van ons doel weghouden maar jammer genoeg konden we zelf ook niet echt kansen in mekaar boksen. Halverwege de eerste helft zag het er niet goed uit wanneer Dieter Devlieghere met een kwetsuur naar de kant moest. De eerste helft hebben we dan volbracht met 10 tegen 11, maar dat was geen enkel probleem. We waren zelfs nog de meest gevaarlijke ploeg zonder echt kansen af te dwingen.
De tweede helft kwam Willy Crommelinck in de ploeg, zodat het toch evenwichtig kon blijven wat het aantal spelers betreft. De tweede helft was een voortzetting van de eerste helft. Weinig echte kansen voor beide ploegen maar toch brachten we goed voetbal. Wij konden halverwege de tweede helft een grote kans noteren voor Christophe De Saeyer. Dieter Vanreybrouck mocht een vrije trap nemen vanop zo?n 20 meter. De bal draaide rond de muur in de hoek maar de keeper redde. Hij moest de bal echter lossen waardoor Christophe van dichtbij een grote kans kreeg, maar de keeper redde alweer.
Zo bleef de match op een 0-0 stand steken. We kunnen ook noteren dat deze match voor het eerst sedert lang, een heel faire match was zonder problemen.

Hopelijk kunnen we voor volgende match rekenen op meer dan 11,5 spelers. Tot zondag.