Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Zondag 16/03/03

Voor de match tegen New Holland konden we rekenen op 12 spelers. Genoeg om te beginnen, maar dankzij ouwe gouwe Herman Van Lierde juist genoeg om te eindigen.
Het eerste feit uit de match was het feit dat Kris Heyns geblesseerd naar de kant moest. Voordien was er nog niet veel gebeurd. Het spel ging op en af, en meestal moesten we zelfs het spel ondergaan. Dan was er ook nog het feit dat voor de rust Dieter Devlieghere niet meer verder kon. Hij speelde nog wel tot aan de rust, het was nog altijd 0-0, maar bleef dan uiteindelijk in de kleedkamer. Onze scheidsrechter Herman Van Lierde heeft dan zijn plaats ingenomen (centraal achterin weliswaar), zodat we toch met 11 tegen 11 konden verder spelen.
De tweede helft ging verder zoals de eerste. Maar toch was het Sport 70 die op voorsprong kwam. Onverdiend. Door een flater van hun doelman kon Jan Reynders simpel binnentikken op aangeven van Ollivier Dobbelaere. De vreugde was van korte duur, want na drie minuten stond het al terug 1-1. Doorgebroken op rechts konden ze de aansluitingstreffer maken door de bal naast onze keeper te plaatsen. We kregen dan nog een goede mogelijkheid om met 2 alleen op doel af te gaan maar de scheidsrechter (van de tegenstander) floot ten onrechte af voor buitenspel. En dan kregen we nog het deksel op de neus. We verloren eigenlijk terecht met 1-2.
Hopelijk brengen we het er volgende zondag beter vanaf. Tot volgende week.