52  UIT  Desmet Rudi
52  IN  Dekeyser Emlyn
Geen doelpunten gescoord

Zondag 23/03/03

Deze match begon evenwichtig. Er kwamen kansen aan beide kanten en het spel ging goed op en af. Bepaalde momenten speelden we goed voetbal met mooie combinaties. Zo kwam ook het eerste doelpunt uit een mooi opgezette aanval. Kristof Vancaillie zette door aan de rechterflank, zet voor naar Jan Reynders die eerst de keeper ontweek en zo binnentrapte vanuit een scherpe hoek. 0-1. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want al vlug stond het 1-1 en een tijdje later 2-1. Een vijftal minuten voor de rust kregen we een strafschop na handspel van een verdediger. Dieter Vanreybrouck zette die om. 2-2, en dit was ook de ruststand.
Na de rust ging het gewoon verder. De match kon alle kanten uit want er waren kansen aan beide kanten. Het was dan ook Sport70 die op voorsprong kwam. Een schotje van Dominiek Schepens ging in doel nadat de keeper over de bal trapte. 3-2. En dan liep het opeens niet meer goed bij ons. De organisatie was weg en voor we het wisten was het 5-3. Wij kregen nog enkele kansen, maar ze werden niet benut.
Zo eindigde een leuke, open match in een 5-3 nederlaag. Spijtig, maar volgende week beter tegen Den Burg waar we iets recht te zetten hebben van uit de heenronde. Tot zondag