0-4

Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Zondag 14 september,

Onze tegenstander was Oud Savio in het olympiapark. De wedstrijd begon goed voor ons, we hadden balbezit en waren gevaarlijk maar scoren zat er nog niet direct in. Op een gegeven moment kon Dieter Devlieghere zich vrijmaken aan de linkse kant en via een schot voorzet kwam de bal tegen de lat terecht. De bal kaatste terug in het veld en kwam voor de voet van Ollivier Dobbelaere die voorbij de nog slapende verdediging en keeper scoorde. 1-0 De toon was gezet. Sportgroep70 combineerde af en toe dwars door het centrum maar de laatste pas war er nog niet helemaal. Tot er een voorzet van op rechts kwam van Gunther DeVlieghere die bij Dominiek Schepens terecht kwam. Deze schoot in ??n tijd prachtig binnen. De keeper wist niet wat hem overkwam. Sportgroep 70 was baas en kon rustig de eerste helft uitspelen.

Na een droge rust (we kregen gaan water of drank van de tegenstander) kon de tweede helft beginnen. Die tweede helft begonnen we op een ander terrein. Blijkbaar had de thuisploeg zich van terrein vergist en werden we van het terrein weggejaagd. Voor sportgroep70 (met drie nieuwe krachten) was dit geen reden om niet verder te doen op de ingeslagen weg. De verdediging van sportgroep70 stond zoals gewoonlijk sterk te presteren en de keren dat de tegenstander toch door de verdediging geraakte was er nog een attente Kristof Vanden Bussche om de nul op het bord te houden. Aan de andere kant daarentegen was het vertouwen zoek. Dieter Devlieghere langs de rechtse kant opzetten en schoot gekruist binnen. 3-0. De match was volledig gespeeld. Nog geen 10 minuten later schoot Dieter Devlieghere tussen een bos van benen naar het doel en via ??n van deze benen rolde de bal aan de andere kant van het doel binnen. 4-0. Er werden nog enkele wissels bij sportgroep70 gedaan om enkele van onze jongens wat rust te gunnen. Er waren nog wel enkele kansen maar er werd niet meer gescoord.

Een aangename zondige zondagmorgen match eindigde verdiend op een 0-4 zege voor sportgroep70.