Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Zondag 21 september,

Vandaag was onze tegenstander ?De Brugse Beren?, het oude UAP.
We begonnen de match goed, met zeer veel balbezit, voornamelijk op de helft van de tegenstander. Maar met de druk die we zetten, kwamen er maar moeilijk, uitgespeelde aanvallen voort. Na zo?n 10minuten werd er dan toch gescoord. Een voorzet vanop rechts van Christophe De Saeyer en Ollivier Dobbelaere had maar af te werken. 1-0.
Kort daarna kon de tegenstander eens prikken en met wat geluk kwam de zwarte parel (iets wat wij ontbreken) alleen voor doel. 1﷓1. We bleven nog druk zetten, maar verder dan een paar kansjes kwam het niet. Ruststand 1-1.
De tweede helft was een copie van de eerste. Veel balbezit en we zetten goed druk, maar we cre?erden geen kansen. Halverwege de eerste helft werd er gewisseld. Herman Van Lierde kwam erin voor Kenny Dekeyser. Kort daarna, nu met Wim Tas in de aanval, kwam er een voorzet vanop links via Dieter Vanreybrouck. Iedereen eronderdoor, behalve Wim Tas die met zijn edele delen een ?pietgoal? maakt. 2-1. Daarna kon Wim echter niet meer verden en kwam Kenny terug op het veld. We bleven na het doelpunt drukken en gingen voor de 3-1. Christophe De Saeyer schoot vanuit de 2de lijn een bom en ging maar centimeters over. De laatste kans was voor Dieter Dobbelaere, maar zijn poging miste het doelkader.
Eindstand 2-1.