Geen wissels gedaan
1-0

Geen kaarten gegeven

Zondag, 28-09-2003,

Vandaag waren niemand minder dan de Hadikadees onze tegenstander, en het moet ons juist nu overkomen dat we met 10 moeten starten. Doordat we met een man minder waren werd dit natuurlijk gecompenseerd door maar met 1 spits te spelen. Zo kon de tegenstander hoog voetballen en ons vast zetten op onze eigen helft. We kwamen er maar zelden uit, maar echte kansen kreeg onze tegenstander ook niet. Alles werd goed opgevangen. Zo was de ruststand dan ook 0-0.
Na de rust gingen we op het zelfde stramien door, maar we gingen toch iets aanvallender gaan spelen. Daardoor kreeg de tegenstander ook meer ruimte. Zo kwam er een center vanop de rechterflank, en met een gelukje kon de tegenstander de bal binnen duwen, keeper op het verkeerde been. 1-0. We waren echter niet uit ons lood geslagen, en we voetbalden gewoon door. We gingen nog meer aanvallend spelen en 10minuten voor het einde ging Dieter Vanreybrouck ook in de spits gaan spelen. Deze strategie lukte goed, want met 2spitsen konden we meer aanvallen lanceren en ook meer druk zetten (zelfs met 10 tegen 11). We kregen dan ook nog een enorme kans op de gelijkmaker. De ene Dieter lanceerde de andere Dieter richting doel. Dieter Devlieghere schoot op doel, maar de keeper redde. In de rebound kon Dieter Vanreybrouck ook niet afwerken. Verder, waren er nog een paar schoten op doel, maar zonder gevaar. Eindstand 1-0.
We kunnen dus concluderen dat dit een zeer goede match was, zelfs met 10 tegen 11.