Heyns Kris
 Devlieghere Gunther

Zondag 05/10/2003

Vandaag was het muziek van Veldegem aan de beurt. Een ploeg die ons de jongste tijd niet echt ligt, zoals vandaag ook weer gebleken is.
De eerste helft brachten we redelijk goed voetbal, af en toe een vlotte combinatie, maar tot echte kansen kwamen we niet. Onze tegenstander daarentegen wel. Ze kwamen een paar keer over de flank goed opzetten, ook met een goeie center. Gelukkig voor ons stond een goeie Kristof Vandenbussche te keepen ofwel was hun afwerking (gelukkig) ondermaats. Ruststand 0-0.
De tweede helft ging het bij ons van kwaad naar erger. We brachten geen goed voetbal meer en de kansen van de tegenstander werden talrijker. De 1-0 hing in de lucht. Maar, zoals dat in voetbal nu eenmaal gaat als je kansen mist, is dat je op een tegendoelpunt loopt. Op een diefje kon Dieter Devlieghere aanleggen van buiten het strafschopgebied. Hij schoot hard en laag in de verste hoek binnen 0-1. Het was echter nog niet gedaan. 2 minuten nadien gaf Christophe De Saeyer een voorzet die zo perfect was, dat hij over de doelman in de winkelhaak binnen viel. 0-2. En dan was de euforie over. Een goeie 5minuten later lopen we op een counter en de tegenstander kon ditmaal wel afwerken. 1-2. En een kleine 5minuten voor tijd kregen we nog een strafschop tegen, die feilloos werd omgezet na een strafschopfout van Emlyn Dekeyser. 2-2. We kunnen, over heel de match gezien, heel tevreden zijn met dit gelijkspel. Eindstand 2-2.