4-1

5-1

Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Met een geluk kwamen we nog aan 11 man om deze match te starten. Gelukkig konden we rekenen op Chris Lescroat, jammergenoeg maar voor 1 helft.
Het is moeilijk te vatten dat wanneer je als ploeg aan een seizoen begint met 19 inschrijvingen (spelers), er amper 11 man aanwezig kan zijn. We zitten natuurlijk met gekwetsten en zieken (is geen verwijt naar hen toe) maar de spelers die niet konden komen omdat ze geen zin hebben, of voor welke reden dan ook? Het minste dat je kan doen is toch Rudy of Kris op de hoogte brengen van je afwezigheid. Dit is een vorm van elementaire beleefdheid!! En het laat ons ook toe om nog andere mensen te contacteren om toch aan 11 spelers te geraken. Dit even terzijde.
De match zelf begon voor ons moeilijk. De tegenstander bracht zeer goed voetbal waardoor wij constant onder druk lagen. Wij kregen ook kansen maar ze werden niet benut, integendeel, we liepen dan op een counter en kwamen op achterstand.
De tweede helft ging gewoon zo verder, en was voor ons nog lastiger omdat we met 10 verder moesten. Toen we 3-0 achterstonden kreeg 1van onze tegenstanders rood na protest tegen de scheidsrechter. Omdat we nog in onze kansen geloofden gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer. En die kwam er na een mooi doelpunt van Kristof Van Caillie. Maar na ons doelpunt ging het van kwaad na erger, waardoor we dan nog verloren hebben met 5-1. Overdreven cijfers, maar zeker een verdiende overwinning.