Na rust

Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

De tegenstander begon de wedstrijd met een verschroeiend hoog tempo. Sportgroep70 snakte naar adem maar hield stand de storm ging na 10 minuten liggen. Zoals meer de laatste weken waren er enkele spelers die moesten schuiven naar een voor hen onbekende plaats. Zo moest Gunther Devlieghere centraal op het middenveld samen met (een vermoeide) Christophe De Saeyer stand houden. De tegenstander bleef aanvallen maar kwam niet door het middenveld en de verdediging van SportGroep70. Op enkele voorzetten die voorbij het doel vlogen en enkele schoten ver naast was er zelden doelgevaar. Tot hun rechtsmidden wakker werd. Deze geraakt met geluk voorbij Emlyn Dekeyser en daarna met een carambole een heel veel geluk voorbij Kris Heyns en Dominiek Schepens en kwam alleen voor Kristof Vanden Bussche en werkte mooi af. 1-0 Maar Sportgroep 70 had zijn antwoord klaar. Met lange ballen en kort combinatie voetbal kon Dieter Devlieghere twee maal op doel schieten maar de keeper zweefde deze ballen uit het doel. Emlyn Dekeyser viel dan nog uit met een pijnlijke rechterdij en moest vervangen worden door Rudi Desmet. Het spel in de eerste helft bleef voor Haverlo maar zij moesten toch opletten voor de counters van Sportgroep70.

Het spelbeeld in de tweede helft was net het zelfde als de eerst. Haverlo combineerde, Sportgroep70 verdedigde goed en kwam er af en toe via een counter gevaarlijk uit. Tot Haverlo er langs hun linkse kant door de verdediging van sportgroep70 geraakte. Alleen op de keeper af en er kwam een frontale botsing tussen keeper en aanvaller. Het gevolg was dat Kristof Vanden Bussche niet meer verder kon. Zo kwam Jurgen Schepens terug tussen de palen staan en mocht een gekwetste Emlyn Dekeyser terug het veld op. De tegenstander werd baas in het middenveld en SportGroep70 verzoop bijna. Zo kreeg Gunther Devlieghere nog bijna een gele kaart na een fout op ??n van hun centrale middenvelders Maar toen was er terug een counter op links. Jan Reynders kreeg de bal in het strafschopgebied en probeerde een pas te geven naar de mee opgerukte Christophe De Sayer maar de bal werd door een tegenstander tegen gehouden met de arm. Er kwam een strafshop en deze werd feilloos omgezet door Dieter Devlieghere.1-1 De tegenstander probeerde terug alles er aan doen om een voorsprong te krijgen maar Sportgroep70 verdedigde sterk en kwam niet meer aan het doel. Zo was de beste kans nog voor Sportgroep70. Op ??n van de counters kwam Jan Reynders met alleen nog maar een verdediger voor hem te staan, kapte deze uit en schoot een kleine meter naast het doel. Geen van beide partijen kwamen niet meer tot scoren. Alleen de keeper van de tegenstander kreeg nog geel omdat hij aan het roepen was tegen de scheidsrechter om het spel in hun voordeel te be?nvloeden.

1-1 eindstand. Een correcte uitslag gezien de wedstrijd.