Na rust

Kaarten
 Dobbelaere Olivier

WEDSTRIJDVERSLAG

We begonnen de wedstrijd eens met 14 man. Dit betekent dat we 3 reserve spelers hadden. Dit was gezien de laatste weken een unicum. De tegenstander was baas van in het begin maar SportGroep70 speelde georganiseerd en ving de tegenstander goed op. We probeerden te counteren maar buiten enkele voorzetten die niet aankwamen, was er geen gevaar. De tegenstander daarentegen bouwde rustig op. Halverwege de eerste helft kwam de bal na een ongelukkige situatie voor de voet van een tegenstander en deze schoot tussen 2 man perfect in de beneden hoek. 1-0. Maar we bleven georganiseerd spelen maar konden niet gevaarlijk zijn.

Na de rust en 3 vervangingen verder probeerde we verder de schade te beperken. De tegenstander dacht daar anders over. Een lage voorzet werd na een mooie controle vanuit de draai perfect in de winkelhaak binnen geschoten. 2-0. De organisatie raakte langzaam maar zeker zoek bij SportGroep70. Bij een tekorte terugspeelbal kon de keeper niet ver genoeg weg spelen en zo kwam de 3-0 op het bord. Een ongelukkige situatie. Bij sportgroep70 gingen de kopjes naar benenden, werd er in het middenveld niet veel meer gelopen en kon de tegenstander gemakkelijk uitlopen tot 6-0. Een overdreven score maar de doelpunten werden toch maar gemaakt. Olivier Dobbelare kreeg na een reeks van fouten nog een GELE kaart. En ook Kris Heyns mocht het veld vroegtijdig verlaten na een knie tegen knie contact waarbij de tegenstander GEEL kreeg.

Hopelijk gaat het ons beter af tegen de RICKVRIENDEN volgende week.