0-1
1-1

Geen kaarten gegeven

Zondag, 18/01/2003

Onze match tegen Oud Savio begonnen we goed. We brachten goed voetbal en we kregen verschillende uitstekende mogelijkheden om op voorsprong te komen. De eerste grote kans kwam vanop links. Dieter Vanreybrouck zette voor naar Jan Reynders die ongedekt stond, maar de bal niet onder controle kreeg. De tweede kans was identiek. De derde goede mogelijkheid was een schot van dichtbij die overging van Dieter Vanreybrouck. En dan was er Dieter Devlieghere die met een lob uit een moeilijke positie de paal raakte. Jammer dat er hieruit geen doelpunt werd gescoord. De tegenstander kon hiertegenover geen enkele aanval uitspelen. Aan de rust was een voorsprong verdiend geweest, maar het bleef 0-0.
Na de rust was het de bedoeling om op hetzelfde elan door te gaan, maar dat ging niet meer. De tegenstrever kwam scherper voor de dag, en we hadden daar problemen mee. Toch konden we nog enkele serieuse kansen versieren. Een schot van Dieter Devlieghere zoefde vlak naast de goal, Emlyn Dekeyser kopte nipt over, en Dieter Vanreybrouck miste zijn schot in 1 tijd op doel compleet. 0-0 nog steeds. En zoals zo vaak gebeurd, gebeurde hier ook. Na een carambole in ons eigen doelgebied, belandde de bal in doel. 0-1. We hebben toen een tactische verandering gedaan door Wim Tas in de spits te laten spelen ipv de verdediging en dat loonde, want na een 5tal minuten was het terug 1-1. Dieter Devlieghere gaf een mooie pas naar Wim Tas, die perfect afwerkte. 1-1 was ook de eindstand. Op basis van gans de wedstrijd verdienden we hier om te winnen, maar als je zelf moeilijk kan scoren?