1-0

Kaarten
 Louwagie Thibaut

WEDSTRIJDVERSLAG

We mochten de match beginnen met wind in de rug. Dit betekende dat we onze tegenstanders redelijk hoog konden vast zetten. We speelden goed voetbal en de tegenstander kwam er zelden uit. Toch was het steeds opletten op een counter, want die was steeds gevaarlijk. Maar onze verdediging was aandachtig. Toch hadden we geluk wanneer een voorzet nipt naast de paal in hoekschop werd geduwd door Kris Heyns. Wij kregen ook kansen, misschien wel de beste, maar we konden ze niet benutten (ons probleem de laatste tijd). We kregen dan nog een vrije schop op een ideale plaats maar de keeper redde met de vingertoppen. Ruststand dus 0-0
De tweede helft begon sp70 waar ze in de eerste helft gestopt waren. Met aanvallen. Alleen hadden we nu de wind tegen en wisten we dat we moesten oplettten voor een counter. Nietemin waren we baas op het middeveld en als er toch een lange bal kwan, was de verdedeging attent genoeg om op te ruimen. Na 10 minuten, ging Dieter Vanreybrouck een duel aan met de nr 10 van de andere ploeg. hij pakte de bal af maar werd direct getackelt langs de achterkant als revanche. De arbiter werd verplicht om de nr10 rood te geven. Dieter Vanreybrouck kon niet meer verder en werd -na een tijd wachten- vervangen door Willy Crommelinck. Sp70 met een man meer, ging voor de overwinning! We waren volledig baas op het middeveld en op een schaarse tegenstoot, of een zwak schot op doel, kwam de tegenstander niet dichter bij een doelpunt. Sp70, speelde Thibau Louwagie met lange ballen aan in de diepte maar met constant 2 verdedigers bij hem kon hij niet veel gevaar cree?ren. David De Jonghe daarentegen rolde constant de linkerflank op maar de voorzet of de laatste pas kwam er niet. Dieter Devlieghere en Jan Reynders gingen een 1 - 2 aan en zo kwam Dieter Devlieghere bijna alleen voor doel. Tijdens een van zijn rushes, kon David De Jonghe voorzetten naar Jan Reynders die vanuit de draai binnen schoot 1-0 en niet onverdiend. De tegenstander probeerde wel maar werd fel gestoor door Thibau. Tijdens een van die actie trapte hij ongewild tegen een voet van de tegenstander en kreeg daar merkwaardig genoeg een gele kaart voor. De tegenstander probeerde wel maar geraakte niet door het blok va sp70. 3min voor tijd lukte het hun wel maar de spits trapte onbegrijpelijk over. 1-0 was de eindstand en deze zege was niet onverdiend!