1-0
2-0
2-1

Geen kaarten gegeven

We zijn deze match begonnen met ontzettend guur weer als spelbreker. De wind waaide zeer hard en dit was ook goed te zien in de match. De bal was namelijk constant te vinden aan de linkerzijkant van het veld. De match begon dus zeer moeilijk voor beide teams. Toch was het Sport70 die zijn stempel op de match drukte. Zonder echt gevaarlijk te zijn waren wij het meest aan de bal op de helft van de tegenstander. Toch konden we af en toe oprukken naar het doel. Zo werd er dan ook een fout gemaakt op een van onze spelers vlak buiten het strafschopgebied. David De Jonghe nam deze vrije schop en plaatste die perfect in de korte hoek. 1-0. Dit bleef ook de stand tot aan de rust.
Na de rust, was het weer ietwat verbeterd en de wind gaan liggen. Sport70 speelde goed voetbal en we probeerden om het 2de doelpunt te maken. Het was wel opletten geblazen op de snelle counters van de tegenstanders, maar die werden goed opgevangen door onze verdediging. Op het moment dat we het eventjes moeilijk hadden, viel het tweede doelpunt van Sport70. Dieter Vanreybrouck trapte de bal van op een 25m in de linker kruising. 2-0. We gingen dan op zoek naar het derde doelpunt, maar in plaats daarvan viel de 2-1. We bleven kalm en zonder nog een doelpunt te scoren bleef het 2-1. Onze thuisreputatie blijft dus onaangetast. Hopelijk kunnen we dit zo houden tegen Oud KSA volgende week.