2-2
2-3
3-3

Vanreybrouck Dieter VERBAAL PROTEST

De match tegen Oud KSA begonnen we goed. Al vlug in de eerste helft stond het 1-0. Dieter Vanreybrouck gaf een voorzet door het centrum, over de verdediging, recht in de loop van Jan Reynders die alleen voor doel kwam en scoorde. 1-0. We dachten dat het moeilijk ging worden, maar daar waren in de eerste 25minuten niets van te merken. We waren de betere op het veld, en het lukte ons om te dreigen, maar jammergenoeg konden we de score niet verdubbelen. Tot er weer een pass van Dieter Vanreybrouck ? ditmaal vanop rechts ? naar voor werd getrapt. De bal kwam terecht bij een verdediger, maar Jan Reynders stoorde genoeg om de bal te ontvutselen van de verdediger en van de doelman, zodat het 2-0 werd. En zeker niet onverdiend. Na dit doelpunt was het de bedoeling om met deze score naar de rust te gaan of zelf nog eens te scoren, maar dat lukte allebei niet. Na een rush van de tegenstander kon hij vrij aanleggen om te trappen, en schoot de bal naast de paal in doel. 2-1 en dit was ook de ruststand.
Na de rust werd er gewisseld bij de tegenstanders. Dit zorgde ervoor dat het opletten geblazen was. Want al gauw kwamen er enkele kansen voor de tegenstanders. Bij een hoge bal kon onze keeper de bal niet vasthouden (werd gehinderd) waardoor de tegenstrever kon binnentikken. 2-2 vroeg in de tweede helft. Nadien ging de match gelijk op, maar toch hadden we moeilijkheden met het op touw zetten van een actie, want deze werd steeds verhinderd door hun nr.4. Een gele kaart was op zijn plaats geweest, maar deze werd niet gegeven. Erger nog, halverwege de tweede helft kwamen we 2-3 achter. Met onze feilloze thuisreputatie in ons achterhoofd(nog niet verloren dit seizoen thuis), gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch slaagden we hierin. Emlyn Dekeyser trapte de bal in het strafschop gebied tegen de arm van een verdediger die op de lijn stond. Een duidelijke hensbal en de scheidsrechter van dienst, Herman Van Lierde, floot een penalty. Deze werd omgezet door de keeper de verkeerde kant op te sturen door Dieter Vanreybrouck. 3-3. Daarna was het nog opgelet geblazen op een corner van de tegenstander. In die fase, werd er getrapt en geduwd, maar voor het verder kon escaleren floot de scheidsrechter (niet onverstandig) de wedstrijd af. 3-3 en alweer niet verloren.
We moeten erbij zeggen dat deze match, alsook de vorige tegen deze ploeg een faire match was, zonder noemenswaardige incidenten (niettegenstaande het verleden die deze ploeg meedraagt), waarvoor onze dank aan Oud KSA!