1-0
2-0
2-1

Geen kaarten gegeven

SportGroep70 begon de match met 11 nadat we van de tegenstander een speler kregen (Filip). Na 20 minuten konden we deze speler vervagen door iemand van Veteranen Aneca (want die konden niet spelen tegen podium omdat er geen plein gereserveerd was). Dit was allemaal nodig omdat heel wat van onze spelers niet opdaagden. Er waren er wel enkele die verwittigd hadden maar er waren er ook die zoals gewoonlijk hun kat stuurden.

Uiteindelijk toch met 11 begonnen we de wedstrijd. De eerste 15 minuten was de tegenstander baas en kan daardoor scoren. Door het goede samenspel van de tegenstander kwam er een mannetje vrij voor doel die goed kan afwerken. Vanaf dat moment leek de tegenstander het te gemakkelijk te nemen, gaf veel slechte passen en verloor heel wat ballen in het middenveld aan Christophe De Sayer en co. Nu nog de spitsen bevoorraden. Dat gebeurde dan ook. Via de linkse kant kon Jan Reynders zich twee maal doorzetten. De eerste maal kwam hij voor doel maar besloot met links net naast. De tweede maal probeerde hij Tibaut Lowagie te bereiken maar deze had niet door dat Jan de bal over de verdediging naar hen wou spelen. Sportgroep70 kwam beter in de match. Rudy Desmet en Gunther Devlieghere sloten de volledige rechter kant en bovendien kon Dieter Devlieghere een prachtige pas naar Thibaut Lowagie versturen na een goed ingespeelde bal van Gunther Devlieghere. Thibaut Lowagie kwam alleen voor de keeper maar met zijn geleende schoenen (van Rudy Stevens) schoot hij net naast.

Na de rust probeerde SportGroep70 voor te doen op het niveau van de eerste helft maar toen blesseerde Jan Reynders zich tijdens een spurt. SportGroep70 moest voordoen met 10,1 man. Daar er niemand was om te vervagen moet Jan Reynders verder doen door wat in de weg te lopen van de verdediging. Ondertussen was Dieter Devlieghere (die ook al geen 100% fit was) als laatste man gaan spelen. Daardoor kon Dominiek Schepens op het middenveld gaan spelen. Met een zee van ruimte voor zich probeerde hij met enkele individuele acties het tij te keren maar jammer genoeg lukte dit niet. Het was de tegenstander die het gehavende SportGroep70 op een counter de das omdeed en er 2-0 kon van maken. Maar SportGroep70 geloofde in zijn kansen en ging maar door. Uiteindelijk kwam dat doelpunt er nog. Zoals meerdere keren in de eerste helft keer Thibault Lowagie de bal aan de rechter kant maar deze keer kon hij deze voorzetten naar Kris (Veteranen Aneca) die simpel afwerkte. Het doelpunt kwam veel te laat maar de eer was toch gered.

Volgende week wacht ons op ons thuisplein een taaiere klant met SINT JORIS. Maar als we met genoeg zijn is een overwinning steeds mogelijk. De thuisreputatie van SportGroep70 staat op het spel. Dus iedereen die kan, daarheen!