0-1
1-1
Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Op een enorm lang (meer dan 110m lang) en zandbak achting plein start SportGroep70 met 10 man. Dit was dankzij de tegenstander die ons een speler gaf. Maar na 15 minuten kwam Dieter Devlieghere er bij en waren we met elf. Goed voetbal spelen was op dit veld alleen op de flanken waar er gras stond was dit mogelijk. SportGroep70 zag het wel zitten er probeerde er het beste van te maken. Met twee goede flankspelers (Gunther Devlieghere recht en Emlyn De Keyser links)was het mogelijk om van de grote ruimte gebruik te maken. Dieter Devlieghere stond nog maar net op het veld en plaatste zijn schot 10 cm naast het doel. SportGroep70 voelde dat er meer in zat en kwam op terecht op voorsprong. Jan Reynders (die op het middenveld speelde) gaf een lange bal naar Gunther Devlieghere die een voorzet pas gaf aan Thibaut Lowagie. Deze wou keihard uithalen maar miste de bal. Gelukkig had de bal snelheid genoeg dat Thibaut Lowagie de bal nog tegen zich aan kreeg en zo als een lob in het doel viel. SportGroep70 probeerde de voorsprong te vergroten maar stootte op een counter. De bal werd in de rug van de verdediging (die nochtans zeer goed bezig was) en de thuisspits kon afwerken. 1-1. Na de rust was de tegenstander nadrukkelijker aanwezig op het middenveld en kan enkele goede aanvallen opzetten. Maar de verdediging en de keeper van SportGroep70 waren wakker en verhinderde keer na keer een doelpunt. In de aanval lukte het niet echt meer. Thibaut Lowagie en Dieter Devlieghere kregen nog kansen maar de bal wou er niet meer in. Er waren nog enkele afstandsschoten maar die waren te zwak of slecht gericht door de opkomende middenvelders. Al bij al was het een aangename wedstrijd zonder veel fouten (een stuk of 3) tegen een leuke tegenstander. Hopelijk zijn we volgende jaar wel met genoeg.