1-1
2-1
Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

SportGroep70 kon de wedstrijd en het jaar 2005 niet beter beginnen. Sportgroep70 mocht opzetten en zonder dat de tegenstander een bal raakte was het al 1-0. In 5 passen was er een doelpunt: De Spiegelaere zette op naar Louwagie, deze paste terug naar Schepens D die breed legde voor Devlieghere G. Deze liep zijn flank af en paste naar de mee opgekomen Louwagie. Hij hield een man of 2 bezig en paste dan terug naar Devlieghere G die onder de keeper binnenschoof. Wat een begin. SportGroep70 trok massaal naar voren om er proberen 2-0 van te maken maar dit ten koste van het middenveld waar de tegenstander meer en meer baas werd. Bij ??n van die aanvallen werd de bal aan een Newhollander gespeeld die duidelijk off side stond maar de scheidsrechter liet doorspelen. 1-1. SportGroep70 kon weer herbeginnen en was aangeslagen. De tegenstander drukte door en liep de rechterflank af tot op de doellijn. De speler in kwestie trapte naar het doel waar keeper Vanden Bussche dacht dat de bal buiten ging gaan maar toch aan de tweede paal binnen draaide 1-2. SportGroep70 hergroepeerde zich en trok resoluut in de aanval maar was verstandiger en liet het middenveld niet meer open liggen achter de aanvallers. Trappen van De Spiegelaere, Louwagie en Devlieghere D waren wel goed gericht maar konden de doelman van de tegenstander niet bedreigen.

Trainer crommelinck probeerde met twee berekende wissels het tij te keren en dit lukte inderdaad. SportGroep70 drukte in de tweede helft New Holland op de eigen helft. Zelden kwamen zij nog tot een georganiseerde aanval en konden maar een paar keer op doel trappen waar Vanden Bussche de bal dan rustig kon oprappen. SportGroep70 daarentegen duwde door. Louwagie kreeg nog een wereldkans. Hij kwam bijna alleen voor het doel en plaatste de bal in de rechterhoek maar een wondermooie parade van de bezoekende keeper haalde de bal uit het doel. De kans op 2-2. SportGroep70 voelde dat er iets mogelijk was en duwde nog harde door. 10 minuten voor tijd haalde coach Willy zijn trukendoos nog eens open en verving de moe gelopen Reynders door Stevens die het slot offensief mocht lijden en zetten terug 3 spitsen vooraan. Wat zowaar bijna een doelpunt opleverde Devlieghere D kwam alleen voor de keeper en plaatste naast.

De juiste uitslag van de wedstrijd was een gelijkspel maar de arbiter en de keeper van de tegenstander besliste daar anders over.