3-0
3-1 Vanreybrouck Dieter
3-2 Vanreybrouck Dieter

Geen kaarten gegeven

SportGroep70 begon goed aan de match maar werd rap met de feiten op de neus geduwd. In minder dan 10 minuten stond het 2-0 achter mat 2 domme own goals van Schepens Dominiek en Desemt Rudi. Beide speelden nochtans een degelijke wedstrijd. SportGroep70 probeerde zich te herpakken en ging voor de aanval. Kris Heyns blesseerde zich en SportGroep70 moet met 10 verder. Maar in plaats van zelf te scoren kreeg het nog een doelpunt tegen. SportGroep70 was van slag maar ging toch te aanval. Op een hoekschop maakte Reynders Jan een duwfout op een tegenstander. Deze stak zijn hand omhoog op de scheidsrechter duidelijk te maken dat er een fout op hem gebeurde en kreeg zo de bal tegen de hand. De scheidsrechter had de duwfout niet gezien maar het handspel wel en floot onbegrijpelijk een penalty voor SportGroep70. Dieter Vanreybrouck nam dit geschenk uit de hemel aan en scoorde vanop de stip. Maar het leed van SportGroep70 duurde voort. Desmet Rudi moet geblesseerd afhaken. SportGroep70 kwam met 9 te staan. Tijdens de rust werd er druk overlegd en een gemotiveerd SportGroep70 begon de tweede helft met 9 aan de match. Geen tegendoelpunten meer krijgen was het doel. Tot de verbazing van SportGroep70 vervoegde Desmet Rudi zich terug bij de ploeg en een terug 10 man sterk SportGroep70 trok zelf te aanval. Echte kansen afdwingen lukte niet maar SportGroep70 had met 10 man de match onder controle. Toen een moegestreden tegenstander gewisseld werd, zag deze het toch nog zitten om de resterende tijd voor SportGroep70 te voetballen. Terug met 11 man duwde SportGroep70 het gaspedaal in en ging voor een gelijkspel. Een schitterende pas van De Spiegelaere Tom zetten Vanreybrouck Dieter alleen voor doel en deze kon simpel binnen tikken. Haverloo wist niet wat er gebeurde en moest ineens de wet van de sterkste ondergaan. SportGroep70 duwde door en probeerde nog te scoren maar de tijd was te kort. SportGroep70 was gedurende de tweede helft baas. Had SportGroep70 de volledige match met 11 kunnen spelen, had een gelijkspel er minimum resultaat geweest.