Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Sportgroep 70 speelt elke week met meer vertrouwen, en blikte deze morgen de Brugse Beren in met forfait cijfers.

Sportgroep 70 had 16 spelers ter beschikking op deze zonnige zondagmorgen, en begon na de 0-3 overwinning van vorige week met het volste vertrouwen aan de wedstrijd. Al gauw bleek de thuisploeg een tikkeltje te sterk voor de tegenstander. Louwagie kraakte zijn schot, waardoor de doelman de eerste kans van de wedstrijd makkelijk kon oprapen. Het middenveld draaide op volle toeren, en recupereerde vele ballen. De Saeyer nam daarbij het voortouw, samen met Reynders sterk centraal, De Vlieghere Gunther en Vanreybrouck Dieter kregen alle ruimte, en namen het geschenk met dank aan. Vanreybrouck werd op links aangespeeld, en knalde de eerste serieuze kans op de vuisten van de bezoekende doelman. Op een vrije trap van Vanreybrouck kopte De Saeyer nipt naast de staak. Sport 70 domineerde de hele wedstrijd, maar toch duurde het tot vlak voor rust tot het eerste doelpunt viel. Vanreybrouck (weer hij) trok voor doel, Dejonghe kwam net te kort, maar Louwagie tikte aan de tweede paal binnen. 1-0, en de ban was gebroken. de belegering kon beginnen. 2 minuten later kreeg De Jonghe een knappe doorsteek bal van Louwagie, de controle was goed, maar het duurde net iets te lang voor die plaatsbal kwam waardoor de doelman nog net met de vingertoppen in hoekschop kon devi?ren.

Aan de rust werden 5 (!) wissels door gevoerd bij de thuisploeg. Dejonghe kwam op de flank, Reynders vormde samen met de ingevallen De Vlieghere Dieter de voorhoede. Schepens D. kwam voor de verdediging te staan, en nieuwelingen (?) Deloddere en Rosseel kwamen achteraan te staan. De aftrap was nog maar net gegeven, en wat voor rust niet lukte, ging nu plots heel vlot. Reynders kreeg een diepe bal toegespeeld van (opnieuw) Vanreybrouck, probeerde deze naast de keeper te plaatsen. Deze stopte de bal maar vloog tegen een been van de laatste man en kwam zo voor de voet van Reynders waardoor hij alleen voor doel kwam. Hij had nog de tijd om een boek te schrijven voor hij beheerst binnenlegde, al zie ik een sterk spelende Reynders nie missen vanop 1.75m voor een leeg doel. Oud UAP verloor de moed, en het werd een echte walk-over. Vanreybrouck ,wie anders?, legde het leer klaar buiten de grote rechthoek voor Devlieghere Mario, die de bal perfect in de rechter winkelhaak krulde. Slechts zijn eerste van het seizoen, maar een echte beauty! Matchwinnaar Vanreybrouck zelf bekroonde zijn wedstrijd met een knap afstandschot. Voor wie de tel kwijt is, dat is de 4-0.

Bij de Brugse Beren was het pompen, maar vooral verzuipen. Sportgroep 70 speelde de bezoekers constant weg. Rosseel kopte op hoekschop net over, Dejonghe trapte voor een leeg doel nipt naast, Vanreybrouck trapte naast. Louwagie mocht na veel zagen de laatste 10 invallen, en scoorde op aangeven van De Vliegher Dieter zijn tweede. Het doelpunt werd afgekeurd wegens onterecht buitenspel. Reynders kreeg nog een assist van linksachter Heyns, omspeelde de keeeper en rondde mooi af in de verste rechter onderhoek. 5-0. Reynders stuurde Louwagie nog in het gaatje, maar de doelman stopte. Devlieghere schoot op de doelman, Vanreybrouck trapte in het zijnet,... Anyway, kansen genoeg, en een zucht van opluchting bij de getemde Brugse Beren toen het laatste fluitsignaal klonk. Knap wat Sport70 liet zien, en we kijken al uit naar volgende zondag.