52  IN  Reynders Jan
52  IN  Vanreybrouck Dieter
1-0

Geen kaarten gegeven

Hadikadees maakt een eind aan de reeks van overwinningen van sportgroep 70 door op eigen terein met veel moeite te winnen met het kleinste verschil.

Sportgroep 70 begon zijn wedstrijd in zijn klassiek systeem, en zette vooraan voor de eerste maal dit seizoen Devlieghere Dieter naast Louwagie. De "Mario" en de "Pol" weer verenigd in de spits. Vorig seizoen was met de komst van Despiegelare die optie niet meer van zelfsprekend, maar na zijn vertrek zal deze combinatie wel weer te bewonderen zijn. Sportgroep 70 begon geconcentreerd aan de wedstrijd, en kreeg al na 5 min. een enorme kans. Louwagie dribbelde zich voorbij zijn tegenstander en kwam schuin voor doel, hij werkte de bal ego?stisch in het zijnet, terwijl de meegerukte Reynders moederziel alleen voor de lege kooi stond. Hadikadees speelde goed mee, waardoor de wedstrijd voor de rust op slot bleef. De bezoekende spitsen waren enkel op hun eigen speelhelft aanspeelbaar, en kregen bitter weinig klaar in de 16. Vanreybrouck knalde nog een kleine meter naast. Louwagie speelde zich nog eens knap vrij, maar koos dan voor de pass, waar hij deze keer beter had af gedrukt. Hadikadees kon ook maar slechts enkel keren aan het raam piepen, en zo eindigde de eerste helft in een matige 0-0.

Hadikadees begon de tweede helft het snedigst aan de partij, en bij dom balverleis (op een inworp begot) scoorde de thuisploeg in de eerste minuut. 1-0. Sportgroep 70 kon nog nooit eerder een achterstand ophalen dit seizoen, en ook nu bleken de bezoekers mentaal nie sterk genoeg. Het duurde tot 20 min. voor tijd tot de druk serieus werd opgevoerd. 10 min. voor tijd kende Sportgroep 70 nog enorme pech, want zowel Vanreybrouck en Devlieghere Dieter (2 keer zelf) trapten de bal tegen doelman en verdediger in dezelfde actie. Uiteindelijk belandde het leer voor de voeten van Louwagie de de bal in het dak van het doel plaatste, maar een verdedigend been liet de bal afwijken naast de paal. Nog meer druk, en pompen tegen 100 km/u voor de thuisploeg, tot het verlossende fluitsignaal klonk. 1-0, en Hadikadees houden thuis de nul tegen een nogthans tegenwoordig vlot scoorende bezoekers.