2-0 Devlieghere Dieter

Rosseel Yves
 Vanreybrouck Dieter

Sportgroep 70 wint verdiend tegen oud Savio met 2-0.

Voor de 2de thuiswedstrijd van de terugronde, kon de thuisploeg voor het eerst in 2 wedstrijden opnieuw rekenen op Louwagie. De spits ondervond nog weinig last van zijn blessure, maar werd aan de rust toch vervangen. Intussen had Louwagie op zijn eigen de 1-0 al gescoord. Toch behoorde hij tot de zwakkere spelers op het veld bij de thuisploeg. Louwagie hed enorm problemen met de balcontrole en speelde een ongelukkige wedstrijd. Vanden Bussche stond weer onder de lat, en hield zijn netten schoon. Rosseel schoof geregeld mee op het middenveld, en werd meer in het spel betrokken, en Smets speelde weer sterk op zijn rechterback-positie. De 2 flanken waren een constante dreiging voor Oud Savio. Oud Savio mocht aan de rust best tevreden zijn dat het maar 1-0 achterstond.
Tijdens de 2de helft scoorde Devlieghere zijn 4de doelpunt van het seizoen en stelde zo de eindzege vast.