3-1 Vanreybrouck Dieter
4-1 De Jonghe David

Geen kaarten gegeven

Sportgroep 70 wint met overdreven cijfers van een goed spelende Den Burg.

Tijdens de eerste helft waren de beste kansen voor de bezoekers, maar Vanden Bussche hield alles tegen. Sportgroep 70 speelde goed mee, maar had meer moeite om aan doelkansen te komen. Tot Devlieghere ,die al weken op hoog niveau speelt, Louwagie perfect de diepte instuurde. Louwagie twijfelde niet en fusieerde de bezoekende doelman. hij besprong van vreugde zijn coach. Sportgroep 70 hield de 1-0 vast tot aan de rust.

Na de koffie bleef Reynders met (zwaar) gezwollen lip in de kleedkamer, en maakte Schepens D. zijn wederoptreden in de eerste ploeg na 2 maand blessureleed. Ook Rosseel kwam ingevallen, en die ervaring van beide spelers bleek doorslaggevend. Eerst kwam de Burg nog terecht op basis van de eerste helft op gelijke hoogte door V?lo. Op hoekschop maakte Smets knap gelijk. Het is zijn allereerste doelpunt voor Sportgroep 70 sinds zijn aanwerving. Na een enorm sterk seizoen op de rechtsachter, een meer dan verdiende pot. Met zijn doelpunt deed Smets de wedstrijd kantelen. Sportgroep 70 nam de wedstrijd in handen, en scoorde nog 2 keer in de laatste 10 min. Vanreybrouck scoorde vanop afstand de 3-1. Dejonghe maakte de eindstand compleet en legde de 4-1 eindstand vast. Die zware cijfers had den Burg niet verdiend.

Roddels?

Via bronnen die anoniem wensen te blijven, zit Sportgroep 70 al met zijn gedachten bij volgend jaar. Er is sprake van nieuwe uitrustingen met naamvermelding. Maar Sponsor Bristol haakte in extremis af.

Er is ons ook iets vernomen over de transfers voor volgend seizoen. Smets zijn oudere broer Gregory zou een zekerheid zijn. De 21 jarige middenvelder zou al hebben getekend. Zo komt Sportgroep 70 aan 3 paar gebroeders.

Goetals dan is een 18 jarige aanvallende midvoor die van Blankenberge overkomt. Goetals of Jordinho word hij ook genoemd, word als het talent voor volgend seizoen aangekondigd, en mag op het toenooi komen testen. links en rechts hebben we als schrijvende pers nog geruchten gehoord. Komende weken zeker meer hierover...