2-1

Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Tijdens de eerste wedstrijd van het toernooi kon Sportgroep 70 zijn rol als favoriet niet waarwaken.

Goethals, en Smets Gregory kwamen testen. Despiegelare betaalde al zijn lidgeld, maar kwam door een ontsteking aan de heup niet opdagen. Smets speelde eerst centraal op het middenveld, en Goethals kwam op de rechterkant te staan. De 2 nieuwkomers konden Coach Crommelinck bekoren, en kregen een contract aangeboden voor volgend seizoen. Het was trouwens Goethals die het enige velddoelpunt scoorde voor Sportgroep 70 tijdens het paastoernooi.

Bij de vaste ploeg toch heel wat afwezigen. Geen Vanden Bussche, Vandriessche, of De Saeyer. Ook geen gebroeders Devlieghere, en Schepens. In de voormiddag was ook Rosseel niet van de partij. Komt daar nog eens bij dat Louwagie onstellend zwak speelde, en dan kom je aan een vertimmerde ploeg. Het niveau gaat omlaag, en voetballend kon Sportgroep 70 zijn wil niet opdringen. Tijdens de eerste helft kreeg Sport 70 de kansen om 3-0 uit te lopen, maar benutte die kans niet. In de tweede helft was de tegenstander de betere, en boog de wesdstrijd om in hun voordeel. Sportgroep 70 verloor de eerste wedstrijd met 2-1.