1-3
1-4

Geen kaarten gegeven

Beschamende nederlaag

Sportgroep 70 kon in zijn laatste thuismatch alles behalve overtuigen. De thuisploeg speelde ontzettend slap en ongeconcentreerd. Na 10 min. viel bij de bezoekers een speler uit, en en Sport 70 mocht tegen 10 man spelen. Dat inspireerde ze niet tot beter voetbal, integendeel, het waren de bezoekers die op voorsprong kwamen. Voor de rust scoorden ze via de elfmeter zelf 0-2. In de tweede helft kwam van Reybrouck nog aan de aansluitingstreffer met een mooi geplaatst afstandsschot. Het was enkel een bevlieging, want Vitesse scoorde even later zijn tweede strafschop. De afgang was compleet toen de 4-1 werd gescoord, en Vitesse werd nog een derde zuivere strafschop ontnomen, waarvoor dank aan de scheidsrechter Van Lierde. Sterk Vitesse, zwakke thuisploeg, en laten we het daarbij houden alstublieft.