Reynders Jan 1/2 MATCH MEEGSPEELD MET DE TEGENSTANDER
03Heyns Kris
11Goethals Joeri
13Louwagie Thibaut
14Verplancke Kenneth
16Van Driessche Bart VOLLEDIGE MATCH MEEGSPEELD MET DE TEGENSTANDER(Toeschouwer)

Sportgroep 70 superieur aan Podium.

Heel veel volk afgekomen naar de Gulden Kamer voor de tweede thuiswedstrijd van Sportgroep 70. 18 spelers op het appel, een record.  Podium daarentegen kon niet aan het gewenste aantal raken, en moest spelers lenen bij de thuisploeg.  Zo Speelde Vandriessche een hele, en Reynders - Vanackere een halve wedstrijd bij Podium.

Voor rust werd Louwagie nog knap op de doelman afgestuurd door Devlieghere D. met een splijtende kopslag.  Louwagie krulde het leer mooi in de linkerwinkelhaak.  4-0 aan de rust, en match gespeeld.

Sportgroep 70 begon de wedstrijd met veel gretigheid.  Al na enkele minuten werd een geldig doelpunt van Van Reybrouck afgekeurd wegens buitenspel.  Het duurde niet lang vooralleer de thuisploeg de score kon openen.  Louwagie forceerde de doorbraak op rechts, en schilderde het leer precies op het hoofd van Devlieghere Dieter.  Makkelijk doelpunt, en 1-0.  Mario scoorde ook de 2-0 op een eenvoudige manier.  Terwijl de doelman en de libero nog druk aan het overleggen waren wie die bal uiteindelijk weg ging trappen, besliste Devlieghere om te scoren. Beide spitsen speelden sterk in die eerste helft, het derde doelpunt was een verbeterde versie van het eerste.  Louwagie die vanop links 2 man voorbij gaat, en dan naast de doelman het leer in de loop van mario speelt, Devlieghere scoort zo zijn eerste hattrick sinds eind 2004, en zijn achtste goal in 5 wedstrijden.

Podium kwam beter uit de kleedkamers in de tweede periode, en slaagde er in om Sportgroep 70 in bedwang te houden.  Ook omdat de spelers bij de thuisploeg een versnelling minder schakelden.  Sport 70 hield de match wel goed in handen en gaf niks weg.  Louwagie trapte nog op de paal, en Vandriessche keepte beter in de 2de helft dan zijn collega uit de eerste helft.  Op hoekschop werd een vlam van Smet knap van onder de lat geranseld door de interim-doelman.  Het duurde tot het laatste kwartier, en de verschuiving van Jourdinho naar de spits tot er opnieuw druk kwam.  Van Reybrouck scoorde met een geplaatste bal vanop de 11 meterspot, nadat een doelpunt van Louwagie met de hand uit het doel werd geslagen.  en Goethals zelf scoorde de laatste 2 potjes.  7-0, en podium ingeblikt.  Een goeie voorbereiding op de 2 komende duels.  Naar de Rickvrienden, en thuis tegen Vitesse.  2 wedstrijden waarin we de echte waarde van de ploeg gaan kennen.  Crommelinck mag weer toveren.