4-1 Reynders Jan
5-1 Reynders Jan

Geen kaarten gegeven

Ruime overwinning van de thuisploeg.

Sportgroep 70 had iets recht te zetten, want na de goeie start bleef de thuisploeg wat aanmodderen, In zijn laatste 7 wedstrijden verloor het er 5.  Over een zwak gemiddelde gesproken, en zo is intussen alle lof verdwenen rond de verjongde ploeg.  Tot zondag, want Jean had er blijkbaar ook genoeg van.  Reynders mocht nog eens in de spits starten, en bedankte zijn coach met 4 doelpunten.  De archieven leren ons dat Reynders er nog nooit in slaagde om 3 keer te scoren in 1 wedstrijd, laat staan 4 keer.  Een primeur die mag gezien worden.  Reynders bracht Sportgroep 70 2 keer op voorsprong in de eerste helft.  Zijn eerste was knap, na een goeie doorsteekbal van Devlieghere D., bij zijn tweede  had Reynders geluk.  Het was opnieuw Mario die Reynders diep stuurde, maar deze keer trapte Reynders op de doelman.  Gelukkig is de bal rond, waardoor het leer via het smoelwerk van de Jean in doel belandde.  Tussendoor had Oud Savio al gelijkgemaaktvia Kurt Van Liersberghe.  De stand tijdens de rust was 2-1.

Na de pauze kwam Louwagie en Goethals op het veld.  De snelheid van Louwagie zorde voor paniek bij de trage verdedigers van Oud Savio.  Schepens stuurde Louwagie de hoek in, en zijn voorzet draaide in doel.  zijn 40ste doelpunt voor Sportgroep 70, en 3-1. Enorm sterke prestatie van de hele thuisploeg in de tweede helft.  Sportgoep 70 nam zijn tegenstander bij de keel, en dwong kans na kans af.  Louwagie trof de paal, Van Reybrouck vlamde op de doelman, Goethals en Smets misten het kader.  Het was wachten op Reynders om de score aan te dikken.  Op een voorzet van Van Reybrouck, en op een afgeweken bal van Louwagie scoorde Renders nog 2 maal, en kroonde zich daarmee tot absolute matchwinaar.  Reynders draagt zijn doelpunten trouwens op aan de volledige ploeg, want zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest, liet hij de schrijvende pers nog weten.  Waarvan akte.