3-1 Louwagie Thibaut
4-1 Verplancke Kenneth

Geen kaarten gegeven

Sportgroep 70 sluit het jaar af met een overwinning.

Weinig volk aanwezig voor de laatste wedstrijd van het jaar.  Bij Sportgroep moest coach Crommelink nog eens zijn ouwe kleren aantrekken om te helpen bikkelen op het middenveld.  Ook de verloren zoon Dominiek kwam zijn makkers nog eens aanmoedigen, en kreeg prompt zijn nummer 7 in de handen geduwd.  De Barms stond zelf ook slechts met 10 op het veld.  De statistieken tonen trouwens aan dat Sportgroep 70 in de vorige 11 onderlinge duels met de Barms slechts 5 keer won, en 1 maal gelijkspeelde, en 5 keer verloor.

Aan elkaar gewaagd zou je dan denken?  Niks was minder waar, want Sportgroep70 domineerde de volledige wedstrijd, De Barms dwong 1 kans af, en daarmee was de kous af voor de bezoekers.  Sportgroep 70 speelde daarentegen een hele geconcentreerde wedstrijd.  Enkel vooraan miste de spitsen koelbloedigheid.  Sport70 zette zijn tegenstander vast op hun eigen helft, en dwong verschillende kansen af.  Het eerste doelpunt kwam na aandringen van Louwagie.  Toen de verdediging de bal wilde wegwerken, zat Louwagie er net voldoende tussen om de bal mee te nemen, en de doelman te verschalken.  1-0.  Verplancke trapte vanop afstand de 2-0 ruststand puik in de rechter onderhoek.

Tijdens de rust werd nog geklaagd dat de Barms toch nog de kans kregen om zich in de match te knokken.  Bewijs van de goeie mentaliteit in de groep.  Na de rust werd nog 2 keer gescoord door opnieuw dezelfde mensen.  Nu waren Dejonghe en Reynders de aangevers voor beide doelpunten.  Goethals, die nog doping gebruikte voor de wedstrijd, viel geblesseerd uit, en ook Louwagie moest met krampen het veld verlaten.  De verdediging verdiende vandaag een pluim, want niks werd weggegeven.  Puike prestatie van Sport 70, en na de verdiende overwining van Cercletje tegen de buren kondigen de feestdagen zich zeer feestelijk aan.