1-3 Vanreybrouck Dieter
2-3 OWN GOAL

Devlieghere Gunther HANDSPEL

Zwakke eerste helft nekt de thuisploeg.

Sportgroep 70 was deze zondagochtend nog thans met genoeg spelers om de wedstrijd sterk aan te vatten.  De jeugd kreeg de voorkeur op ervaring, maar de ploeg die startte was nog niet ontwaakt uit zijn winterslaap.  Na enkele minuten werd Louwagie de diepte ingestuurd door Devlieghere D. maar zijn schot belandde in het zijnet.  De goeie start werd onmiddellijk de kop ingedrukt, want luttelle seconden later was het prijs aan de overkant.  De verdediging werd kinderlijk gepakt, en de afwerking bij Kroonhove stond wel op scherp.  0-1.  Sportgroep 70 kon geen regelmaat brengen, en de passing liet de wensen over.  Kroonhove kreeg ruimte op het middenveld, en de flanken, en voorlinie waren de thuisploeg telkens te snel af.  Devlieghere G. en Goethals liepen elkaar voor de voeten op de rechterflank, en Crommelinck moest ingrijpen.  Schoon voorbeeld van hoe het met momenten vierkant draaide bij de thuisploeg.  Nog een voorbeeld, Louwagie draaide de bezoekende verdediging vaak zot, maar paste dan telkens verkeerd waardoor een riante kans verloren ging.  2 keer lukte het wel, maar Vanreybrouck en Devlieghere D. misten.  Aan de overkant coorde de snelle Nico nog 2 maal waardoor de 2de helft overbodig leek.  3-0, net voor rust.  Van Reybrouck bracht nog hoop, door de 3-1 te scoren in de slotfase van de eerste helft.

Na de rust kwamen Rosseel en Smets in de ploeg, extra ervaring, en het loonde.  Kroonhove kreeg geen bal tussen de palen, en Sportgroep 70 speelde weer op respectabel niveau.  Sportgroep 70 drukte, en kon nog de aansluitingstreffer scoren, via een verdediger die de bal aan de eerste paal in eigen doel devieerde.  Verder raakte de thuisploeg niet meer.