65  UIT  Devlieghere Gunther GEKWETST
65  IN  Devlieghere Dieter

Geen kaarten gegeven

Met een slecht gevoel van plein ?

Met de komst van VTS (vroegere Vitesse) stond de 2de topper in evenveel weken op het programma. De wedstrijd begon met een halfuur vertraging, nadat de tegenstanders in Zedelgem stonden. Wie Vitesse zegt, weet dat dit een lastige tegenstander is. Vorig jaar werd het hier 1-3. Opmerkelijk was ook de scouts van Cercle Brugge aan de kant, met name Jimmy De Wulf.. Zou er nog een toekomst zijn voor Jimmy bij Sport70??

De tegenstanders speelden een hele partij met 10 man. De eerste helft viel dit er zeker niet aan te merken. VTS speelde heel sterk en kregen enkele kansen. Toch kon ook Sport70 enkele uitstekende kansen bij elkaar spelen. Enkele pogingen vanuit de 2de lijn maar vooral de kans die Goethals vakkundig de nek omwringt. Na een pas van op rechts en knap doorgetikt van Dieter Devlieghere kon Goethals niet meer missen. Toch deed hij dit. De ruststand : 0-0

De 2de helft kwam VTS er niet meer aan te pas. Jan kreeg een uitstekende kans om de openingsgoal te maken, maar de bal wil er niet in. Ook goalgetter Rosseel probeerde op corner met het hoofd, maar net over. Vanreybrouck uit de 2de lijn, maar ook hij geraakt niet voorbij de doelman. Descheemaecker kreeg een unieke kans.. weer geen doelpunt. De bal wil er niet in. Volgende kans Devlieghere Dieter kopbal op de binnenkant van de paal. Geen doelpunt. Sportgroep70 werd er moedeloos van. Iedere speler kreeg bijna een kans. Even later terug een kopbal bal valt op de lat. Onze laatste kans bal word diep gestoken maar de scheids fluit voor buitenspel. Geen sprake was er van buiten spel. 0-0 gelijkspel waar enkele spelers toch niet mee tevreden zijn. Volgende week kan Coach Willy nog eens puzzelen want enkele spelers ontbreken..