0-3 Junior (Salomon Lopez)
0-4 Junior (Salomon Lopez)

Geen kaarten gegeven

Sportgroep 70 blijft winnen !!!

Voor de aanvang van de wedstrijd werd er druk gespeculeerd of er met lange of korte mouwen gespeeld ging worden. Het werd kort, zouden de truitjes Sport70 vleugels geven?

De eerste helft was het aanpassen een de grasmat. Veel slechte passen, mindere controles, ? het veld lag er niet ideaal bij, toch had Sportgroep70 niet veel moeite om stand te houden. Buiten een trap die door interim keeper Christophe De Saeyer gepakt werd kreeg Muziek Veldegem geen kans in de eerste helft. Sport70 probeerde wel enkele keren te dreigen, maar echt heel gevaarlijk werd het niet. Bij de rust stond nog steeds de 0-0 op het bord.

De 2de helft was helemaal voor Sportgroep70 die geconcentreerd uit de kleedkamer kwam. Via Junior kwam de bal bij Verplancke, die kraakt zijn shot maar wonder boven wonder rolt de bal voorbij de doelman in doel. Hier liet de keeper van Muziek geen al te beste indruk. Enkele minuten later wil Dieter Hanseeuw de boel  voor doel zwiepen, maar de bal draait in doel, opnieuw liet de keeper zich in de luren leggen. Sportgroep70 kon vandaag rekenen op hun 2 rappe spelers in de spits. Dieter Vanreybrouck stuurt Junior diep, geen enkele Muziek Veldegemspeler kon volgen, voorbij de doelman en Junior had zelfs nog de tijd om de bal met een fantasietje over de lijn te duwen. 0-3 en nu gaan de boeken helemaal toe. Opnieuw een counter. Dit keer stuurt Thibault Louwagie de bal diep, opnieuw richting Junior die de bal rustig voorbij de doelman in doel legt. Toch kon Muziek Veldegem nog ??n keer dreigen. Een hoekschop werd op doel gekopt maar De Saeyer stond paraat. Zo bleef de score 0-4 en Sportgroep70 blijft swingen. Wie of wat doet de sterren van Sportgroep70 iets? Volgende week Veteranen Aneca mss??

Volgende week kennen we hier het antwoord op?