Kaarten
 De Saeyer Christophe VERBAAL PROTEST

WEDSTRIJDVERSLAG

Wederom overwinning Sport Groep 70 !!!

Voor de match met Aneca kon Coach Crommelinck terug rekenen op doelman Vanden Bussche. Zo nam De Saeyere zijn plaats in het hartje van de verdediging terug in. Of toch niet, want De Saeyere mocht de eerste helft nog wat rusten om dan alles op alles te zetten in de tweede helft.

Het eerste fluitsignaal is nog maar net gegeven of de bal komt op links en Vanreybrouck trekt voor, Reynders komt gepast voor zijn man en knikt de bal knap binnen. Een doelpunt uit het boekje en een goede start van Sport70. Na een klein kwartier spelen moet Descheemaecker vervangen worden, hij werd vervanger door Goethals. Descheemaecker had teveel last van ziekte. Buiten het gemekker kon Aneca niet echt indruk maken op Sportgroep70. E?n keer moet keeper Vandenbussche zijn kunnen tonen op een afstandshot, maar Vanden Bussche kon de bal knap van onder de lat tikken. Een vrije trap van Vanreybrouck. Lange bal en de keeper van Aneca kan de bal gemakkelijk oprapen. Dat dacht hij toch, hij laat de bal los en Reynders was er als de kippen bij om de bal over de lijn te tikken. 2-0 maar op een redelijk lullige manier mogen we wel zeggen. 2-0 aan de rust is wederom een goede uitgangspositie.

De 2de helft begon Aneca wat beter mee te voetballen, het dook ook geregeld op voor doel. Zo moest Vanden Bussche een paar keer ingrijpen en kon Goethals een bal gepast blokken. Ook Sportgroep70 kreeg nog steeds goede kansen. Zo kwamen zowel Louwagie als Goethals alleen voor doel, maar scoren lukt voorlopig niet. Halfweg tweede helft grijpt Coach Crommelinck tactisch in. Louwagie moet gekwetst naar de kant in zijn plaats komt den Voorzitter. Kris neemt gewoon zijn plaats in de verdediging in en Gregory Smets die de hele partij op de voorstopperpositie stond schuift naar de spits. En dat rendeert, de bal komt op rechts bij Reynders knappe strakke voorzet en Smets kopt de bal staalhard voorbij de Aneca doelman. Een kopiegoal van de eerste en de 3-0 is verdiend. Verder werd er niet meer gescoord. Enkel De Saeyere nam nog geel nadat hij onzen arbiter eventjes vertelde hoe het nu eigenlijk wel moest. Zo blijft Sportgroep70 ongeslagen en hield onze keeper de netten al 6 keer schoon.

Voor onze lezers blijft het uitkijken om eens iets anders te lezen dan overwinningen van Sportgroep70, maar voor de spelers blijft dit sprookje hopelijk ook volgende week op de Brugse beren duren. De generale repetitie voor ?de match of the year? komt eraan, hopelijk kunnen we ook dan terug rekenen op onze trouwe supportersaanhang.