1-4 Louwagie Thibaut

Desmet Rudi 2 x GEEL BEIDE VERBAAL PROTEST
 Rosseel Yves VERBAAL PROTEST

Zwak Sport70 neemt 3 punten mee naar huis

Een voormalige wedstrijd op Daverloo werd verhuist naar Olypmia. De tempel van Club Brugge FC en ook van kleine broer Cercle. Jan Reynders ontbrak door vaderlijke verplichtingen. Hij werd namelijk vader van zijn 1ste dochter Eline. Ook coach Willy had reden om ??n te geven na de match want onze coach werd BOMPA voor de 2de maal.

Voor we het vergeten, er werd ook nog gevoetbald. De Brugse Beren waren deze week de uitdagers van dienst om Sportgroep70 hun eerste nederlaag aan te smeren. Maar die hoop werd hen al redelijk snel afgenomen. Thibaut Louwagie, die aan z?n laatste wedstrijden bezig is voor hij weer zonnige oorden opzoekt, zet zicht op snelheid door en werkt beheerst af. 0-1 Sport70 kan vroeg in de wedstrijd al een versnelling lager schakelen. Maar dat deed het niet, halverwege eerste helft mooi combinatie op links, Dieter Devlieghere zet voor, Goethals was net te klein om de voorzet binnen te duwen, maar Louwagie stond op de juiste plaats. 0-2. Het bleek de match van Louwagie te worden. Net voor rust kon ook Dieter Devlieghere nog scoren en zo ging Sport70 met een 0-3 voorsprong de rust in.

De 2de helft was niet echt veel soeps. Tot Sport70 helemaal wakker werd geschud. Een wat een ongevaarlijk shot op doel leek te zijn, viel opeens achter Vanden Bussche binnen. Een fout van doelman Vanden Bussche of van laatste man Rosseel? De schrijvende pers heeft besloten, na allerhande omkoop pogingen, om hier geen beslissing over te maken. Het was wel zowat de enige kans dat de Brugse Beren bij elkaar kon voetballen. Ondertussen had Rosseel al geel gekregen omdat hij even de spelregels wilde uitleggen aan de scheids. Ook Desmet was van de partij. Als u de wedstrijd van vorig jaar nog kon herinneren dan weet u wat er die match gebeurd is. Ook deze week kon onze Rudi zijn mondje niet houden en mocht met 2 gele kaarten het veld vroegtijdig verlaten. Sport70 nog een kwartier met 10 man. Maar in dat laatste kwartier kon het wel nog eens scoren. Hij schoof een uitvallende bal mooi binnen. 1-4 overwinning voor Sportgroep 70. Met 2 toppers op het programma mag Sportgroep70 nog steeds niet klagen over het seizoen. Bijven ze ook volgende week ongeslagen?