3-0 Junior (Salomon Lopez)
4-0 Junior (Salomon Lopez)

Geen kaarten gegeven

Sport70 herpakt zich

Een week na de eerste nederlaag van het seizoen konden de mannen van coach Willy zich herpakken. Slachtoffer van dienst is Oud Savio.

De eerste helft mocht Smets de netten proper houden. Doelman Vanden Bussche kwam halverwege het stadion binnen. Maar veel werk had Smets niet. Het was Sport70 die de wedstrijd direct in handen nam. Halverwege de eerste helft mocht Goethals een hoekschop van links trappen. Strakke bal en Reynders kon de bal in een keer op zijn slof nemen, knappe goal en verdiende voorsprong voor Sportgroep70. Descheemaecker kreeg  nog de ideale kans om de score voor de rust te verdubbelen maar de bal ging voorlangs. Ook De Jonghe probeerde het nog, maar zonder succes. Ruststand 1-0.

De 2de helft begint goed voor de thuisploeg de bal komt bij Verplancke in de grote rechthoek, pass op Smets, die ondertussen zijn plaats in de spits heeft ingenomen, terug naar Verplancke en hij besluit dan om toch maar te trappen. 2-0 !! Even later werd Junior diep gestuurd door Reynders, de rappe spits loopt de bezoekers hun laatste man er gemakkelijk af en besluit koelbloedig in de rechterbenedenhoek. 3-0 en boeken toe. Boeken toe was het even later ook bij Hanseeuw nadat hij voor een 2de keer een serieuze tik had ge?ncasseerd met een gezwollen lip als gevolg. Het bleef maar kansen regenen bij Sportgroep70. Iedereen kreeg wel ??n of meerdere kansen om de score te verhogen. Het was uiteindelijk Junior die de 4-0 eindscore op het bord kon tikken na hoekschop van opnieuw Goethals.

Opdracht volbracht voor de mannen van coach Willy. Volgende week een avondwedstrijd op FC Savio. Is sport70 terug vertrokken voor een knappe reeks?