Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Sportgroep 70 doet het in de laatste minuten..

De vrijdagavond wedstrijd tussen FC Savio en Sportgroep70 werd in helse omstandigheden gespeeld. Van de eerste tot de laatste minuut in de regen. Toch kon onze Coach 14 man op de been krijgen om de confrontatie met FC Savio aan te gaan. Ook de trouwe supporters waren terug van de partij bij dit hondenweer.

De match werd direct in handen genomen door de thuisploeg. Veel slechte passes, misverstanden, slechte controles,? er lukte in het begin van de match niet veel bij Sport70. Even was er geluk voor de bezoekers toen een bal al dan niet over de lijn van het doel lag. De soms afwezige scheidsrechter had niks gezien en het bleef 0-0. Maar dat duurde niet lang, een serieuze prik van FC Savio en de bal gaat tegen de netten. 1-0 !! Eindelijk kan Sportgroep70 wat terug doen, na een dik kwartier spelen kon Junior eens dreigen, ook enkele schoten van ondermeer Desmet, Goethals en Descheemaecker hadden geen succes. De ruststand was dan ook 1-0.

In een felle 2de helft bleef de thuisploeg de betere ploeg. Rosseel voor de verandering eens niet centraal in de verdediging maar centraal op het middenveld kon wat meer stabiliteit in de ploeg brengen en sportgroep70 vocht voor iedere bal. Junior kreeg nog een goede kans toen die in de diepte werd gestuurd, maar geen succes. Het duurde tot 5 minuten voor tijd dat Sportgroep70 nog eens gevaarlijk kon zijn. En hoe? Junior komt alleen voor doelman en bleef heel koelbloedig. Iedereen content met dit punt. Of toch niet ? Devlieghere krijgt de bal centraal, Descheemaecker loopt diep en kreeg de bal knap in de loop. Descheemaecker twijfelt niet en met een voorzetshot scoort Descheemaecker zijn allereerste goal voor Sportgroep70 en dan nog wel een hele belangrijke. De ontlading was enorm, zelden gezien.. Met dit doelpunt neemt Sportgroep70 onverwacht nog de volle buit mee naar huis. De vreugdezangen na de match waren dan ook wel dik verdiend. De voorzitter was wat minder content, hopelijk hebben we volgende week propere truitjes !!