SPORTGROEP70 - SINT-JORIS 3-0

Desmet Rudi speelde de 1ste helft met de tegenstander mee, Reynders Jan de 2de helft.
??De Jonghe David (Toeschouwer)
ARBITERVanreybrouck Dieter (Toeschouwer)
ARBITERDe Saeyer Christophe (Toeschouwer)
GEENHanseeuw Dieter (Toeschouwer)
GEENVanden Bussche Kristof (Toeschouwer)
GEENRosseel Yves (Toeschouwer)
T1Crommelinck Willy (Toeschouwer)

16 spelers aanwezig

Goethals Joeri
  Junior (Salomon Lopez)
 Smets Gregory --> Junior (Salomon Lopez)

Geen kaarten gegeven

Sport70 pakt de volle buit in laatste thuiswedstrijd van 2007 !!

Ochtendstond heeft goud in de mond zegt men, maar het was verdorie serieus koud op zondag 16 december 2007. De ijsberen van Sport70 namen het deze week op tegen Sint Joris. Een aantrekkelijke affiche de week voor al de drank van de feestdagen. Supporters komen in weer en wind, deze week zochten ze echter al snel de warme dranken op in de kantine. ?De harde kern van Sport70?.

Bij de bezoekers in de eerste helft een bekend gezicht. Rudi Desmet mocht aantreden tegen zijn ploegmaats. Door de hard bevroren grasmat was combinatievoetbal niet ideaal. Toch probeerde Sportgroep70 met enkele acties doelgevaar te forceren. Gunther Descheemaecker probeerde een kopie van zijn doelpunt tegen FC Savio uit te voeren, maar Gunther: Dit lukt maar 1 keer op een seizoen.. Toch een goede poging. Sport70 kwam niet echt in gevaar, maar gevaar cre?ren was ook niet zo simpel. Junior Salomon Lopes deed de verdediging van Sint Joris serieus pijn, met zijn technische knappe bewegingen en snelheid hadden de verdedigers het zeker niet gemakkelijk om hem van de bal te zetten, of het was met een trap achter zijn benen. Toch kon hij de weg naar het doel 1 keer vinden in de eerste helft. Hij speelt de verdediging overhoop en legt de bal heel beheerst binnen. Keeper kon er enkel maar van genieten. Ruststand op de Gulden kamer 1-0 !

De 2de helft hetzelfde spelbeeld, weinig kansen.. moeilijk te combineren en Sport70 die helemaal geen last heeft van Sint Joris. Ook niet van de Jean die de 2de periode met de tegenstanders afwerkte. Opeens opschudding, Gregory Smets steekt Junior diep langs rechts, en Junior trapt de bal in de korte hoek binnen. 2-0 en wedstrijd over. 5 minuten voor het eind van de partij wordt Kenneth Verplancke schitterend aangespeeld. Knappe controle maar hij krijgt een trap tegen het steunbeen en de bal vliegt op de stip. Goethals zet hem achter de bal en legt de bal ijzigkalm in de linkerbeneden hoek. Ok? ok?, de penalty was slecht genomen maar omdat de keeper stijf stond van de koude kon hij niet reageren en de bal hobbelt binnen. Goed zo??

In ieder geval kan Sportgroep70 terugblikken op een schitterende eerste helft van het seizoen. Volgende week de laatste partij van 2007, dit op het veld van Scoutaboe.