1-0
1-1 Goethals Joeri

Geen kaarten gegeven

Sport70 begint met punt aan 2008 !!

Na een korte winterstop is het terug tijd om aan voetbal te denken in plaats van aan drank en eten. Na de wensen voor het nieuwe jaar kon de wedstrijd tegen Haverlo starten. In de heenronde veegde Sportgroep70 Haverlo met 8-0 van het terrein. De meesten verwachtten dan ook een kopie van de thuiswedstrijd.

Maar dat was zonder de thuisploeg gerekend. Haverlo nam de wedstrijd direct in handen, dit ook omdat er bij Sport70 niet veel mannen wakker waren. Buiten doelman Vanden Bussche, hij kon even toch de nul op het bord houden. Maar op een zoveelste aanval van Haverlo moest ook Vanden Bussche zich gewonnen geven. Haverlo verdient 1-0 voor ! Het duurde tot halverwege de eerste helft vooraleer ook Sport70 eens gevaarlijk kon zijn. Een trap van Verplancke gaat net naast. Eindelijk druk van Sportgroep70. Niet veel later voorzet van Vanreybrouck over een struikelende doelman maar Vanackere kwam te snel af en kopt de bal over. Nog wat later komt de bal bij Goethals, maar zijn poging gaat hoog over.

De 2de helft wil Sportgroep70 op karakter toch nog de scheve situatie rechtzetten. De eerste kans van de 2de helft was wel voor Haverlo, Vanden Bussche houdt zijn ploeg recht met een schitterende redding. Even later komt de bal voor het doel van Sport70 de bal valt op de lat. Sportgroep door het oog van de naald. Na deze 2 goede mogelijkheden van de thuisploeg, nemen de bezoekers de wedstrijd in handen. Vanreybrouck brengt de bal voor doel, Rosseel met een kopbal maar de bal gaat naast. De bal valt regelmatig voor doel, maar scoren lukt zo moeilijk vandaag. Net voor tijd wordt Smets in de diepte gestuurd, de doelman van Haverlo kon nog eerst goed tussenkomen maar lost de bal, Goethals kan de bal in 2 tijden in het doel leggen. Al bij al een verdiende gelijkmaker. Net na het doelpunt mag Goethals met krampen naar de kant. De wedstrijd eindigt op een 1-1 gelijkspel en dat is volgens de kenners een terechte uitslag.

Op maandag raakt bekend dat Vanreybrouck kampt met een serieuze blessure, laat ons hopen dat dit niet te erg is en dat we Vanreybrouck snel terug op het voetbalveld zien. In ieder gevaal van harte beterschap gewenst door de schrijvende pers.