SPORTGROEP70 - BRUGSE BEREN (oud UA 6-0

Eerste helft met 10 tegen 9 en tweede helft met 9 tegen 9. Rossel Yves speelde de 2de helft met de t
 Reynders Jan (Toeschouwer)
03Heyns Kris (Toeschouwer)
11Goethals Joeri (Toeschouwer)
12Descheemaecker Gunther (Toeschouwer)
??Vanackere Nicolas (Toeschouwer)
ARBITERDe Saeyer Christophe (Toeschouwer)
GEENDevlieghere Dieter (Toeschouwer)
GEENHanseeuw Dieter (Toeschouwer)
GEENRosseel Yves (Toeschouwer)
GEENVanden Bussche Kristof (Toeschouwer)

Eerste overwinning in 2008 !

Het is nog vroeg op de zondagochtend als de spelers van Sportgroep70 en de Brugse Beren zich verzamelen op het terrein van de Gulden Kamer. Alleen waren er enkele spelers vergeten dat er wedstrijd was. Dit resulteerde in een tekort aan spelers bij beide ploegen. Sportgroep70 was met 10 spelers en de Brugse Beren met 9. Toch vond de wedstrijd gewoon zoals gepland plaats.

De eerste kans van de partij was voor Goethals die op links veel ruimte kreeg en een paar keer alleen voor de keeper verscheen. Zijn eerste kans ging nog naast maar de 2de was raak. Diepe bal van De Saeyere, Goethals sneller op de bal dan de doelman en de 1-*0 staat op het bord. Net als op links kreeg ook Descheemaecker op rechts heel veel ruimte. Een voorzet shot werd nog voor de lijn tegengehouden door de bezoekende doelman. Devlieghere Dieter kreeg de bal op links, legt mooi de bal klaar voor Goethals die met een streep zijn 2de van de partij maakt. Nog even later een schitterende diepte bal van Rosseel op Goethals, en net als op het eerste doelpunt kan Goethals de doelman omzeilen en maakt hij er 3-0 van, wat tevens ook de ruststand is.

De 2de helft begint met enige vertraging. Bij de Brugse Beren is er nog een man minder. Yves Rosseel van Sport70 speelt de 2de helft mee met de bezoekers. Veel gevaar is er niet van de Brugse Beren, het is Sportgroep70 die heel gevaarlijk blijft. De flanken werden goed gebruikt en zo kon men de score nog verder uitbouwen. De volgende in de rij is Devlieghere Dieter. Hij krijgt de bal van Reynders Jan, gaat mooi voorbij de doelman en het staat 4-0. Nog is het niet gedaan. Iets wat niemand van Sport70 verwachtte kwam uit. Reynders zet onze Voorzitter alleen voor doel gaat de doelman voorbij en legt de bal, jawel, heel simpel tegen de netten. Zij 2de doelpunt in zijn Sportgroep70-carri?re. 5-0, dit begint op een afstraffing te gelijken. Halverwege de 2de helft krijgt Devlieghere de bal in zijn voeten, hij ziet dat de doelman te ver uit zijn doel staat en met een schitterende lob kan hij de eindscore van 6-0 op het bord zetten. Na de 6-0 gebeurde er niet veel meer, iedereen was vermoeid zo begon zelfs onze doelman zijn laatste man te tackelen, dit om alles mee te delen uit de partij.

De vraag van deze week : IS SPORT70 KLAAR VOOR HADIKADEES??