1-1 Devlieghere Dieter
Geen doelpunten gescoord

Heyns Kris

Punt voor Sportgroep70

Na een weekje rust mocht Sportgroep70 hun 2de thuiswedstrijd van 2008 spelen. Dit tegen een sterke tegenstander zo blijkt uit de vorige uitslagen. Van kroonhove weten we dat ze een collectief sterke ploeg zijn. Toch wisten de mannen uit Oostkamp nog niet te winnen van Sport70.

Het wedstrijd begin is direct voor de bezoekers. Een jonge kerel die in de spits staat was de gevaarlijkste bij de bezoekers. Hij kon enkele malen aanleggen uit de 2de lijn en zorgde ervoor dat onze thuisdoelman geen koud kreeg. Als diezelfde speler zich na een twintig minuten vrij kan maken, kan hij de bal vanuit een scherpe hoek binnen leggen. Bij Sport70 was er dan wel veel wil, maar echt gevaarlijk kon het niet zijn. Of toch even toen Devlieghere D. zich kon vrijkappen, maar zijn poging miste het doel. Toch was het maar uitstel. Lange uittrap van Vandenbussche, Reynders kan verlengen tot bij Devlieghere D. die met een sublieme lob de te ver uitgekomen doelman kan verschalken. 1-1 de ruststand.

In de 2de helft maken de 2 ervaren spelers hun opwachting. Rosseel komt op het middenveld en Desmet neemt de rechtsachter positie in. Rosseel kreeg al snel een goede kans. Hij krijgt de bal in de loop maar door de staat van het veld ging de bal over. De verdediging van Sport70 had hun handen vol met de opkomende spitsen van Kroonhove, toch konden ze stand houden. Rosseel krijgt nog een uitstekende kans, maar de bezoekende doelman toonde even zijn klasse met een super reflex. Zo blijft Sport70 hangen op een 1-1 gelijk spel. Sportgroep70 start 2008 met een 5 op 9. Dit was dan misschien ook de reden om na de match een fris pintje te nuttigen.

Volgende week volgende kans op een overwinning dit op het plein van Podium. Een ideale voorbereiding met het oog op de absolute topper tegen Rick en z?n maten !!