1-0

Geen kaarten gegeven

Sportgroep 70 met de billen bloot op VTS

Zondag 17 februari 2008 staat er op de koude keuken opnieuw een topper op het programma voor Sport70.
Op het bevroren veld, waar enige aanpassing voor nodig was, was de betere start voor de bezoekers.
Eerste kans om te noteren was een punter van Tom Despieghelaere. Even later kon Goethals vanaan de
rand van het strafschopgebied aanleggen, maar hij treft de lat. Pech voor de jongens van Coach Crommelinck.
Nog een beetje later volgende doelpoging. Junior mag de actie maken, maar hij treft de paal.
Het geluk staat duidelijk niet aan de zijde van Sport70. VTS kon ook enkele malen dreigen, maar op een echte
grote kans moest het wachten tot net voor rust, maar doelman Vanden Bussche toont even aan waarom hij
eerste keeper is van deze ploeg.

Tijdens de rust gaan Goethals, Descheemaecker, Dejonghe en de voorzitter naar de kant zij worden vervangen door
Reynders, Devlieghere Gunther, De Saeyer en Desmet. Reynders, die geen last meer ondervond van zijn val van
vorige week, liet zich direct opmerken. Hij komt na enkele minuten spelen oog in oog met de thuisdoelman, maar
die heeft nog een redding met de voet in huis. Zo blijft het 0-0. Iedereen verwacht of een doelpunt van Sport70 of
een 0-0 gelijkspel, maar het onverwachte gebeurd toch. De bal komt voor doel, eventjes een onoplettendheid in de verdediging en VTS maakt er 1-0 van. Zo incasseerd Sportgroep70 toch nog een kater, maar het kan zich optrekken aan een sterke partij.

Volgende week kunnen de mannen van Crommelinck zich herpakken in de wedstrijd tegen Muziek Veldegem.