Kaarten
 Reynders Jan VERBAAL PROTEST

WEDSTRIJDVERSLAG

Sportgroep70 blijft de beste thuisploeg !

De wedstrijd tegen Muziek Veldegem is de ideale match om de kater van vorig weekend uit te wissen. Smets keert terug in de ploeg en start, net zoals Rosseel, Desmet en Goethals op de bank.

Sportgroep70 start het best. Ook omdat er bij Muziek al snel iemand voor protest, naar verder verluid zou de betrokken persoon ?onnozelaar? gezegd hebben tegen de scheidsrechter. Mag die speler content zijn dat er geen fles water in de buurt was. In ieder geval rood, en Muziek nog meer dan de helft van de wedstrijd met 10. Sport70 maakt daar direct gebruik van en kan al snel na de uitsluiting voor het eerst scoren. Junior is de afwerker van dienst en zit ondertussen al aan 20 treffers. Waar eindigt dit ? Niet veel later vrije trap van op de linker hoek van het strafschopgebied. Reynders achter de bal en verrast de keeper met de bal rechtstreeks in de korte hoek te trappen. 2-0 en deze voorsprong is zeker niet gestolen. Met deze tussenstand kunnen we ons even terug trekken.

2de helft en de wisselspelers kunnen hun opwachting maken. Rosseel en Goethals komen op het middenveld en Desmet en Smets in de verdediging. Kort na de aftrap kan Goethals, die net op tijd was voor de wedstrijd, op doel trappen, via de doelman treft hij opnieuw de lat. Even later dreiging aan de overkant. Vanden Bussche gaat eventjes zijn dribbelkunsten demonstreren, bijna bal verlies en moet daar dan ergens een fout gemaakt hebben op de spits van Muziek Veldegem. De bal gaat op de stip en wordt binnen gelegd. 2-1 en we hebben terug een wedstrijd. Rosseel kan geregeld diep gaan. Hij krijgt de bal mooi aangespeeld, maakt de actie tussen 2 man en wordt foutief gestopt. Terechte penalty. De Saeyer achter de bal, en hij legt de bal ijzig kalm in de linkerbenedenhoek. 3-1 en match nu helemaal gespeeld. Even later gebeurd het waar de spelers in de rust nog mee aan het lachen waren. Een verkeerde beslissing van de scheids en het spel zat op de wagen. Geroep naar den arbieter die de wedstrijd, net als 2 weken geleden, staakt. De spelers in alle staten, even later besluit onze scheids om de partij toch voort te zetten. Veel gebeurde er niet meer en zo wint Sport70 met 3-1.

Na de wedstrijd kregen de spelers nog een klap te verduren. Onze speler-trainer Willy Crommelinck moet een eind maken aan zijn voetbalcarri?re. Hij belooft ons wel trouw zijn taken als coach voort te zetten. Willy kon rekenen op een daverend applaus voor zijn geweldige carri?re als speler.