2-1
2-2 De Spiegelaere Tom

Geen kaarten gegeven

Sport70 geraakt niet voorbij Aneca

Voor de wedstrijd zorgen voor Coach Crommelinck. Doelman Vanden Bussche gekwetst en 2de doelman De Saeyere is niet beschikbaar. In doel verschijnt dan maar Goethals.

De kleine middenvelder had er zo?n zin in om nog eens in doel te staan, maar die zin was al direct weg. Balverlies op rechts zorgde er voor dat de bal centraal voor doel komt. Een ongevaarlijk shot zo lijkt, maar doelman Goethals gaat helemaal in de fout en het staat 1-0. sport70 geraakte niet in hun normaal ritme, maar halverwege de eerste helft komt het toch langszij. Despieghelaere maakt zich knap vrij en werkt beheerst af. Zijn eerste goal sinds zijn terugkeer bij Sport70. Ondertussen kreeg Sport70 wel enkele kansen, maar geen doelpunten meer voor de koffie. 1-1 is de ruststand.

De 2de helft zou Sport70 gewoon over de tegenstand moeten wandelen. Maar dit gebeurde opnieuw niet. Het was tegen wil en dank, Aneca dat terug op voorsprong kwam. Een vrije trap werd binnengetrapt. Sportgroep70 opnieuw op achtervolgen aangewezen. Het is opnieuw Despieghelaere die met een afgeweken shot de bezoekers op gelijke hoogte brengen. Net voor affluiten wordt er hands gemaakt in het strafschopgebied van Aneca. Penalty en zo kan Sportgroep70 toch nog op een diefje met de 3 punten lopen? Of toch niet, Despieghelaere klaar voor zijn hattrick, maar hij trapt de bal in het midden van het doel en de keeper van de thuisploeg krijgt de bal tegen hem. Geen doelpunt en ook geen overwinning, maar laat ons gerust zeggen dat Sport70 hier geen volle buit verdiende.

Volgende wedstrijd Brugse Beren en uit het verleden weet iedereen dat we deze ploeg aankunnen.