Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Mak Brugse beren verliezen op Gulden Kamer

Verrassing in de kleedkamer. The danger of Spain is back. Thibaut Louagie maakt zijn rentree bij Sportgroep70. Voor de rest geen Scheidsrechter, maar geen nood, Coach Crommelinck neemt de leiding over de wedstrijd die gespeeld wordt in de gietende regen.

De thuisploeg startte aanvallend. Diepe ballen zodat de rappe spitsen van Sport70 het de verdedinging van de Brugse beren erg moeilijk maakt. En waarom niet eens zelf aanvallen dacht laatste man Rosseel. Een sprint van helemaal achteraan naar voren, Despieghelaere geeft de bal precies in de loop en Rosseel werkt beheerst af. Halverwege de eerste helft staat de thuisploeg 1-0 voor. Niet veel later wordt de Spieghelaere diep gestuurd door Verplancke, hij omspeeld simpel de keeper en de 2-0 staat op het bord. Dit zorgde voor frustratie bij de bezoekende doelman. We gaan dan ook rusten bij een 2-0 stand.

De 2de helft blijft de regen met bakken uit de hemel vallen. Sportgroep70 heeft de wedstrijd volledig in handen en keeper Smets had geen werk. Opeens opschudding voor het doel van de brugse beren. In een duel wordt de bezoekende doelman op zijn hand getrapt, hij ligt neer maar Devlieghere D. scoort de 3-0. Dat dacht hij toch, maar het doelpunt ging niet door. Maar niet veel later werd het toch 3-0. Thibaut zet op rechts SPELER NUMMER 11 weg hij trapt op de doelman, maar opnieuw Despieghelaere kan de 3-0 binnentikken. Bij de Brugse Beren lukte niet wat sommigen in gedachten hadden. Zo begonnen de spelers zelf de bal van elkaar af te nemen. Toch ook nog een doelpunt voor de Brugse beren via een strafschop. Deze werd binnen getrapt en zo eindigt deze natte wedstrijd in een terechte 3-1 overwinning.